(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö DNA:lle
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2018

Haemme kehityspäällikköä DNA:n Tekniikan yrityspalveluihin viestintäpalveluiden suunnitteluosastolle.

Pääasiallinen tehtäväsi on vaihdepalveluiden suunnittelu ja kehitys liiketoiminnan asiakastarpeiden mukaisesti palvelun koko elinkaaren ajalla sekä palveluihin liittyvien järjestelmien omistajuus. Ensisijainen vastuualueesi on DNA Vaihdepalvelu ja siihen liittyvät muut palvelut, mutta osallistut myös muiden viestintäpalveluiden kehitykseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan sekä sisäisten asiantuntijaorganisaatioiden kanssa sekä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Hakijoilta odotamme erityisesti mobiilivaihde- ja IP-vaihderatkaisujen syvällistä osaamista sekä hyvää ymmärrystä yritysten lisäarvopalveluista. Lisäksi arvostamme Microsoft toimistoratkaisuiden teknistä tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja halua ottaa selvää asioista sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon teknisissä ratkaisuissa vastuualueesi palveluihin ja järjestelmiin liittyen. Luonnollisesti osaat toimia hyvässä, rakentavassa yhteistyössä niin sisäisten sidosryhmien kuin sovellustoimittajienkin kanssa. DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden eteenpäin viemisestä. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä.

Odotamme soveltuvaa teknistä tai tietoteknistä korkeakoulutaustaa sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta yritysten viestintäratkaisuista.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Olemme tuoreimman Great Place to Work -tutkimuksen sijalla 2 ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Oletko etsimämme kehityspäällikkö? Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Haluaisimme kuulla sinusta ja kertoa tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 19.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition, +358 50 441 8566 (ke 17.10 klo 14-16) tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi