Kehityspäällikkö, digitaaliset palvelut
Helsingin kaupunki Kaupunginkanslia Strategiaosasto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tule mukaan kehittämään Helsingin teknistä kyvykkyyttä ja vastaamaan digitaalisten alustojen ja palveluiden kehittämisestä!

Oletko kokenut digitaalisten palveluiden kehittäjä, joka tuntee uusimmat asiakaslähtöisen ja ketterän palvelukehityksen menetelmät? Mikäli vastasit kysymykseen kyllä, saatat olla etsimämme

Kehityspäällikkö

johtamaan Helsingin kaupungin digitaalisten palvelujen ja -palvelualustojen ja näihin liittyvien mahdollistajien kehittämiseen keskittyvää tiimiä, joissa työskentelee 20-30 henkeä. Yhdessä tiimisi kanssa johdat ja koordinoit Helsingin kaupungin toimialojen, liikelaitosten ja keskushallinnon tarpeet täyttävien digitaalisten alustojen ja palveluiden kehitystä.

Johtamasi tiimin vastuulla ovat kaupunkiyhteiset digitaaliset alustat ja näihin liittyvien mahdollistajien kehittäminen, kuten mm. profiili- ja MyData-operaattorikyvykkyydet. Merkittäviä yhteisiä alustoja ovat mm. hel.fi ja kaupungin yhteinen asiointialusta sekä erilaiset tapahtuma- ja osallisuusalustat, joiden uusimiseen pääset vahvasti vaikuttamaan ja osallistumaan. Tehtävä sijoittuu kaupunginkanslian strategiaosastolle digitalisaatioyksikköön ja tehtävässäsi raportoit digitalisaatiojohtajalle.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mahdollisuuden päästä avainrooliin Helsingin digitaalisten palveluiden kehityksessä. Työlläsi on merkittävät vaikutukset sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme toimintaan sekä helsinkiläisten elämään. Lisäksi tarjoamme loistavan työyhteisön ja porukkahengen, mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen sekä suuren työnantajan laajat henkilöstöedut.

Tehtävässä menestymisen edellytys:
Kehityspäällikön virassa edellytetään laajaa ja monialaista kokemusta modernien digitaalisten palvelujen ketterästä ja asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä osaamista DevOps-toimintamallin soveltamisesta.

Helsingillä on tällä hetkellä käytössään esimerkiksi Drupal- ja WordPress-julkaisualustat sekä Azure Red Hat OpenShift-alusta konttiteknologiatoteutuksille. Muita ratkaisuja ovat mm. GitHub ja Kubernetes. Nopean kehityksen ja sopimusmallien vuoksi teknologiavalinnat voivat muuttua nopeastikin, joten toivomme sinulta valmiutta sopeutua uusiin ratkaisuihin.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat johtaa kokeneita asiantuntijoita (sekä omia että ulkoisia) matriisimaisessa organisaatiossa. ICT-hankintojen ja kumppaneiden johtaminen on sinulle tuttua.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, vankka kokemus vastaavista tehtävistä, sekä suomen kielen erinomainen, englannin kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakeminen:
Hakuaika päättyy maanantaina 7.12.2020 klo 16:00.

Jätä hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13.). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain. Hakemukset ovat julkisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Digitalisaatiojohtaja Mikko Rusama, puh 050 572 2229 (soittoajat: ma 23.11. kello 8-9, ti 24.11. klo 16-18, to 26.11. klo 16-18 ja to 3.12. klo 15.30-16.30).

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot