(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö; digitaaliset palvelut
Tekniikan akateemiset TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Haluamme panostaa jäsentemme digitaaliseen palvelukokemukseen ja haemme uuteen tehtävään

Kehityspäällikköä

vastaamaan digitaalisten kanavien ja palvelujen kehittämisestä TEKissä.

Tulet työskentelemään Palvelut ja jäsenkokemus -tiimissä, jonka tavoite on palvella TEKin jäseniä erilaisissa työelämän tilanteissa. Moniosaajatiimissä työskentelee noin 25 asiantuntijaa: lakimiehiä, uravalmentajia, opiskelijatoimijoita sekä jäsenpalvelusta vastaavia henkilöitä. Haluamme dataa fiksusti hyödyntäen luoda uudenlaisia digitaalisia palveluja, jotka skaalautuvat jäsenistömme moninaisiin tarpeisiin. Tähän tarvitsemme osaamistasi. Toivomme sinun ajattelevan digitaalisen asiakaskokemuksemme ennakkoluulottomasti uudelleen.

Pääasiallinen vastuusi on jäsentemme käyttämien digitaalisten asiointikanavien ja palveluiden uudistaminen ja jatkuva kehitys. Lisäksi tuet palvelutiimiämme erilaisten asiantuntijapalveluiden ja prosessien digitalisoinnissa. Työskentelet läheisesti taustajärjestelmistämme vastaavien IT-asiantuntijoiden ja data-analyytikkojemme kanssa. Ohjaat kehitystä sisäisesti ja hallinnoit ulkoisia kumppaneitamme.

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta online- ja mobiilikanavien ja -palvelujen kehittämisestä esimerkiksi tuoteomistajan, projektipäällikön tai kehityspäällikön roolissa. Sinulla on asiakaslähtöinen lähestymistapa kehitykseen. Ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen ja työskentelet sujuvasti palvelumuotoilijoiden ja käyttöliittymäsuunnittelijoiden kanssa. Modernit teknologiat ovat sinulle tuttuja ja sovellat niitä luovasti. Luonteeltasi olet analyyttinen, utelias ja proaktiivinen, ja osaat toimia luontevasti erilaisten asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa. Toivomme että sinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Meillä saat tehdä aidosti merkityksellistä työtä tekniikan alan ammattilaisten hyvän työelämän, arjen ja hyvinvoinnin eteen. Pääset myös erittäin monipuolisesti käyttämään omaa osaamistasi ja luomaan uutta.

Panostamme työhyvinvointiin ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja työympäristöämme. Meillä työskennellään mutkattomasti arjessa joustaen ja etumme ovat kilpailukykyiset. Työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.tek.fi/tekintoissa ja Instagramissa sekä Twitterissä #TEKintöissä.