(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, digitaaliset palvelut
Lantmännen Feed

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Koodari! Ei, emme hae tällä kertaa sinua. Etsimme kehityspäällikköä huolehtimaan maatalouspalveluiden kehitystyöstä. Onko sinulla näyttöjä digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja projektinvedosta? Tuletko hyvin juttuun koodareiden kanssa?

Lantmännen Feed on vailla näkemyksellistä ja innovatiivista kehityspäällikköä vaikuttamaan digitaalisten palveluiden kehitystyöhön sekä osallistumaan logististen ratkaisujen ja verkkokaupan palveluiden kehittämiseen. Etua on, jos tulevalla kehityspäälliköllä on tuntemusta maataloustoimialasta.

Mitä tekemään?

Alkuvaiheessa kehityspäällikön pääasiallisena tehtävänä on jatkaa lypsyrobottitiloille suunnatun Tuotostutka®-palvelun kehitystyötä. Palvelussa nähdään monia uusia kehitysmahdollisuuksia, joiden toteuttamiseksi tarvitaan nyt osaamista digitaalisten ratkaisujen kehityksestä. Kehityspäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä yhteistyökumppaneiden, että sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Jatkossa kehityspäällikön osaamista tarvitaan myös verkkokaupan ja uusien logististen ratkaisujen kehitystyössä.

Miksi Lantmännen Feed?

Lantmännen Feedin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen.

Lantmännen Feed tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän innostavassa ympäristössä, Raision pääkonttorilla. Työnantajan edut ovat kilpailukykyiset ja mahdollisuudet osaamisen laajentamiseen hyvät. Työsopimus solmitaan vakituiseksi ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tutustu yritykseen lisää täältä!

Sinulleko?

Jotta roolissa pääsee loistamaan, on sinulla hyvä olla muutama vuosi kokemusta digitaalisten ratkaisujen kehitystyöstä sekä projektinhallinnasta. Toivomme sinulta yhteistyökyvykkyyttä, järjestelmällistä ja toimeen tarttuvaa työotetta sekä osaamista määritellä digitaaliset palvelut siten, että yhteistyökumppanimme osaavat toteuttaa ne tehokkaasti johtamissasi projekteissa. Katsomme eduksi osaamisen ja kokemuksen digimarkkinoinnista ja markkinoinnin analytiikasta.

Työroolissa tulee hallita sekä suomen, että englannin kieli suullisesti ja kirjallisesti. Koulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen. Kirsikkana meidän kakussamme olisi vielä mahdollinen kiinnostuksesi tekoälystä ja big datasta.

Miltä kuulostaa?

Niin meistäkin! Lähetä siis rohkeasti hakemuksesi ja ansioluettelosi, mikäli koet tämän olevan seuraava suunta urallasi. Toivomme hakemuksia viimeistään 28.2.2019 mennessä.

Jos jokin asia Lantmännen Feedissä tai työnkuvassa jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä Lantmännen Feedin toimitusjohtaja Mikko Korhoseen, puh. +358 44 7818902, ma 11.2., ti 12.2. ja ke 13.2. klo 9-16 välisinä aikoina.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Baronan seniorikonsulttiin Kati Blinnikka-Pullolaan, puh. 050 370 8435. Katin tavoitat parhaiten ke 13.2. klo 14-15.30 ja pe 15.2. klo 10-11 välisenä aikana.