(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, dataratkaisut operaattoreille
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme DNA:n yritysliiketoiminnan Business Management- yksikköön Helsinkiin Yritysasiakkaille tarjottavien dataratkaisujen kehityspäällikköä

Kehityspäällikkönä vastaat siitä, että kehittämäsi tuotteet ja ratkaisut ovat houkuttelevia ja vastaavat operaattori asiakkaiden tarpeisiin. Varmistat osaltasi tuotealueesi kehityksen toimivuutta ja ketteryyttä kilpailukyvyn ylläpitämiskeksi lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Osallistut aktiivisesti kehitykseen sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa.

Olet tuotekehityksen ammattilainen, joka ymmärtää erilaiset elinkaaren vaiheet ja niiden vaatimukset. Sinulla on usean vuoden kokemus tuotekehityksen tehtävistä sekä operaattoreiden tarpeista (fyysiset ja virtuaaliset yhteydet, laitetilat, mastopaikat ja sähköenergia). Työssäsi olet tottunut huomioimaan alati muuttuvan markkinatilanteen ja EU tasolta tulevan sääntelyn Traficomin valvonnassa. Työpäiväsi koostuvat mm. sisäisestä ohjeistamisesta, myynnin tuesta ja palveluprosessien optimoinnista.

Omaksut helposti uutta ja erilaiset teknologiat eivät säikäytä sinua, vaan perehdyt asioihin järjestelmällisesti. Olet tottunut hallinnoimaan tuotealueisiisi kuuluvia kumppaneita sekä osaat kertoa tuoteominaisuuksista ja palvelujen sisällöstä käytännön kielellä ja asiakkaalle koituvan hyödyn kautta.

Omaat erinomaiset yhteistyötaidot ja toimit aktiivisesti asioita edistäen. Sinulla on työkokemus tietoliikennealan tuotehallinnasta/tuotekehityksestä B2B-liiketoiminnassa. Kokemus operaattoreiden dataratkaisujen parissa on tehtävässä menestymisen edellytys. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen (KTM/DI).  Ketterät toimintatavat ovat sinulle tuttuja. Tehtävässä tarvitset sujuvaa tekstin tuottamisen taitoa sekä suomen että englannin kielellä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Dominique Akl, dominique.akl(at)dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille! Työpaikkasi sijaitsee DNA:n pääkonttorissa Helsingin Käpylässä. Jos haluat lisätietoja työtehtävästä, lähetä sähköpostia Dominique Akl:ille: dominique.akl@dna.fi.