Kehityspäällikkö datan toimitusketjun hallintaan
Are Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021
Haemme nyt

Kehityspäällikköä datan toimitusketjun hallintaan

Eräs viisas data-ammattilainen kerran totesi, että data on liian arvokas asia jätettäväksi IT-osaston vastuulle. Haemme tästä huolimatta datasta innostunutta tiedon varastoinnin ja tiedolla johtamisen ammattilaista vahvistamaan IT-osastoamme.

Tehtävässä menestyminen tarkoittaa Aren datan toimitusketjun sekä siihen liittyvien työkalujen (Snowflake, Matillion, MS Power BI) hallitsemista. Mikäli osaamishistoriasi on muista teknologioista, niin se ei haittaa. Pääasia on, että suhtaudut intohimolla datan toimitusketjun kokonaisvaltaiseen ohjaamiseen ja olet valmis oppimaan uusia teknologioita. Sinulla tulee olla hyvät kyvyt vaikuttaa, neuvotella ja esiintyä, sekä kerätä tarpeita liiketoiminnan ja tukipalveluiden henkilöiltä. Olet tuloksia aikaansaava henkilö ja toteutat vastuualueesi tarpeet yhdessä kumppanimme kanssa.

Ilmaisutaito on tehtävässä tärkeää, joten kykenet ilmaisemaan itseäsi sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti. Työssäsi pääset käyttämään suomen ja englannin kieltä. Mikäli käyttökelpoiseen kielivalikoimaasi kuuluu myös ruotsi, niin se on varmasti iso plussa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa perheyrityksessä sekä erittäin mielenkiintoisen tehtäväkentän. Saat myös osaavan tuen työkavereiltasi ja mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Palkkamme on kilpailukykyinen ja henkilöstöedut monipuoliset. Näistä voidaan mainita esimerkiksi laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Juha Merivirta (sähköposti: juha.merivirta@are.fi) Mikäli haluat kysyä tehtävästä puhelimitse (puh: 0503564002), niin ota yhteyttä Juhaan ma 7.6.2021 klo 13-16, pe 11.6. klo 14-16 tai ti 15.6. klo 13-16. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 24.6.2021.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464000
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa