(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö data & visualisointi
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2018

DNA:n kuluttajaliiketoiminnan data & visualisointi -osasto hakee

kehityspäällikköä

Oletko sinä seuraava menestyjämme?

Etsimme rohkeaa ja ennakkoluulotonta kehityspäällikköä, joka tuntee paloa ratkaista liiketoiminnan haasteita datan avulla. Sinulla on ymmärrys asiakastiedon hallinnasta ja analytiikasta sekä niihin liittyvästä lainsäädännöstä, sääntelystä ja tietoturvasta.

Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla. Teknisen osaamisen lisäksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä intohimoa asiakaskokemuksen kehittämiseen. Eduksi on mikäli sinulla on kokemusta Adobe Campaign –työkaluun ja asiakasmarkkinointiin liittyvistä kehitys- ja asiantuntijatehtävistä sekä laaja tekninen ymmärrys käyttöliittymäsuunnittelusta ja -ohjelmoinnista.

Vastaat kuluttaja-asiakkaiden tietomallin kehitys- ja testaustehtävistä sekä teknisen ympäristön ylläpitotehtävistä ja rajapintoihin liittyvästä ohjelmoinnista. Sinulla on iso rooli asiakaskokemuksen ja -ymmärryksen kehittämisessä ja analytiikassa. Ulkoisten kumppaneiden ohella toimit tiiviissä yhteistyössä DNA:n sisäisten sidosryhmien kanssa.

Jos et vielä tiedä, miksi DNA:lle kannattaa tulla töihin niin tsekkaa nämä: DNA voitti 2017 Grand Onessa parhaan datan käytön kategorian sekä DNA on Digimenestyjä 2018 tutkimuksessa Pohjoismaiden ykkönen!

http://2017.grandone.fi/tyo/dna-tekoaelyae-hyoedyntaevae-unelmien-data-alusta

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Olemme tuoreimman Great Place to Work -tutkimuksen sijalla 2 ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja kiipeily-, juoksu- ja golfkerhosta kuntosaliin. Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 18.3.2018 alla olevan hakemuslinkin kautta

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin vetäjä Tuomo Kokkarinen 044 044 1151, tuomo.kokkarinen@dna.fi ja asiakkuusjohtaja: Jyrki Kinnunen 044 044 4298, jyrki.kinnunen@dna.fi