Kehityspäällikkö, Data-analytiikka
Maakuntien tilakeskus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Toimintamme laajentuessa ja yrityksemme kasvaessa haemme keskeiseen rooliin

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ, data-analytiikka

vastaamaan analysoinnin, raportoinnin ja tietomallien kehittämisestä.

Tehtävänäsi on kehittää tietomalleja ja tiedon hallintaan liittyviä prosesseja. Vastaat datan analysointi- ja mallintamiskäytäntöjen ja -työkalujen kehittämisestä sekä tietoarkkitehtuurista. Analyytikkotiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa tuotatte analyysejä ja raportteja asiakkaillemme. Johdat analyytikkotiimin päivittäistä toimintaa ja ohjaat yhteistyökumppaneiden työtä. Teet sidosryhmäyhteistyötä julkisen puolen toimijoiden kanssa ja osallistut erilaisiin liiketoiminnan ja järjestelmien kehitysprojekteihin asiantuntijan roolissa. Toimit lähiesihenkilönä kahdelle data-analyytikolle ja tuet heitä valmentavalla otteella. Raportoit tietopalvelusta vastaavalle johtajalle.

Sinulla on vahva palo data-analytiikkaan ja toimitiladatan hyödyntämiseen. Ymmärrät missä data on järjestelmässä ja kykenet yhdistelemään tietoa ulkoisista tietolähteistä. Et kehitä pelkästään tiedon hallintaan liittyviä menetelmiä, vaan hallitset myös näihin liittyviä tietovirtoja, arvioit datan luotettavuutta ja miten dataa voidaan hyödyntää.

Odotamme useamman vuoden kokemusta data-analytiikasta. Hallitset sekä teoreettisia että tilastollisia tietomalleja. Sinulla on vankkaa kokemusta data-analytiikan menetelmistä ja jostakin data-analytiikassa käytettävästä ohjelmistosta (esim. Power BI, Tableau ja Qlik Sense). Tunnet ja ymmärrät toimitila- ja kiinteistöalaa. Sairaanhoito- ja erityishuoltopiirien sekä kuntien toiminnasta tuntemus on eduksi.

Sinulla on kykyä hahmottaa datasta kokonaisuuksia ja osaat myös kiteyttää asiat visuaalisesti. Huomioit yksityiskohdat, mutta et jää niihin jumiin. Olet työssäsi analyyttinen, ratkaisuhakuinen ja omaat hyvän suunnittelu- ja organisointikyvyn. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat vahvat ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän vahvasti kehittyvässä, ketterässä ja tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Pääset rakentamaan aivan uutta liiketoimintaa ja aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaamme. Meillä on modernit tiedonhallinnan työkalut ja tuemme jatkuvaa datatyökalujen kehitystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa tietopalvelu- ja tietohallintojohtaja Ari Maaninen 12.10. klo 12-13, 15.10. klo 12-13 tai 25.10. klo 10-11 puh. 050 568 6610. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS konsultteihin Irene Turakaiseen, puh. 020 746 9457 ja Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen sekä liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 26.10.2021 mennessä.

Lisätietoja saat myös kotisivuiltamme www.maakuntientilakeskus.fi. Tutustuthan ainakin ajankohtaisartikkeleihimme ja asiantuntija esittelyssä -juttusarjaamme, niin saat tietoja tulevasta tehtäväkentästäsi, työkavereistasi ja arvostuksenkohteistamme.

Tule mukaan tuomaan digitaalista älykkyyttä tilajohtamiseen!

Sijainti: Lintulahdenkatu 5 A, Helsinki

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot