(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö BI ja tietovarastointi -alueelle
LähiTapiola-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiola-ryhmä on uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä turvallisempaa, terveempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua.

LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Palvelumme kattavat vahinko- ja henkivakuuttamisen, sijoittamispalvelut sekä työhyvinvoinnin ja yritysten riskienhallinnan. Yhteistyökumppaneinamme ovat Eläkevakuutusyhtiö Elo, S-Pankki sekä terveyspalveluissa Pihlajalinna ja Mehiläinen. Työntekijöitä meillä on noin 3500 ja omistaja-asiakkaita lähes 1,6 miljoonaa. Tavoitteemme on olla Suomen johtava turvallisuuden, terveyden ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaidemme etu.
www.lahitapiola.fi
#elämänturva

Haemme nyt Espoon Tapiolaan LähiTapiola Palveluiden ICT-yksikköön kehityspäällikköä Business Intelligence (BI) ja tietovarastointi -alueelle. Kehityspäällikkö toimii osana virtuaalista BICC -organisaatiota, joka vastaa LähiTapiolan BI/DW -alueen kehityksestä ja ylläpidosta.

Kehityspäällikkönä toimit monipuolisesti sekä jatkuvan palvelun tehtävissä että kehittämisessä osana BI Competence Centeriä (BICC). Vastuullasi osana BICC -toimintoa on huolehtia siitä, että kehittämisen tuotantoonvienti tapahtuu käytössä olevien mallien mukaisesti laadukkaasti. Samoin koordinoit kehitystöitä siten, että niiden keskinäiset riippuvuudet sekä vaikutukset tuotantoratkaisuihin tulee huomioiduksi. Olennainen osa vastuualuettasi on varmistaa, että tuotannossa olevien ratkaisujen jatkuvuus turvataan, kun alueen kehitys- ja muutostahti edelleen kiihtyy.

Tehtävässäsi hallinnoit ja ohjaat häiriönhallinta- ja palveluprosesseja sekä vastaat prosessien toimivuudesta ja kehittämisestä. Huolehdit vastuualueesi toimittajahallinnasta, kustannusten ennustamisesta ja seurannasta sekä seuraat sovellusten palvelutasoja (SLA). Vastuullesi kuuluu lisäksi muun muassa järjestelmien elinkaarihallinnasta huolehtiminen sekä jatkuvuussuunnitelmien ylläpito yhteistyössä liiketoiminnan ja järjestelmätoimittajien kanssa.

Tehtävässäsi olet mukana myös alueen mittavissa kehityshankkeissa, kuten big data -ympäristön kehittämisessä ja tuotantoprosessien rakentamisessa.

Odotamme sinulta

- käytännön osaamista tietovarastoinnista ja raportoinnista (mm. SQL-osaaminen, tietovarastointimenetelmät)
- kokemusta laajoista ja kompleksisista järjestelmäympäristöistä
- kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää monimutkaisia riippuvuussuhteita
- erittäin hyviä organisointi- ja koordinointitaitoja
- kykyä kehittää prosesseja ja viedä muutoksia käytäntöön
- positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä innokkuutta oppia uutta
- englannin kielen taitoa
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Eduksi lasketaan
- aiempi kokemus SAS (DIS), IBM Datastage, Teradata ja Qlikview kehittämisestä
- aiempi kokemus analytiikasta ja analyyttisista työvälineistä, esim. SAS tai R
- aiempi kokemus big data -teknologioista, kuten Hadoop ja Azuren pilvipalvelut
- aiempi kokemus ketteristä kehitysmenetelmistä, kuten SAFe
- kiinnostusta alueen teknologian ja menetelmien kehitystä kohtaan
- ITIL-tuntemus

Tarjoamme

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työyhteisössä sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä BI:n ja tietovarastoinnin alueen tulevaisuuden ratkaisuja osana huippuosaajien tiimiä. LähiTapiola työnantajana tarjoaa lisäksi kattavat työsuhde- ja henkilöstöedut sekä joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden.

Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja antaa

ICT-yksikössä palvelujohtaja Anna Siintola, puh. 040-179 3360 tai johtaja Vuokko Laitinen, puh. 040-7240575.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.