(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö Baronalle
Barona Asiakaspalveluratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Asiakaspalvelun maailma on keskellä kiehtovaa murrosta. Me Baronalla autamme asiakkaitamme pysymään muutosmatkassa mukana olemalla uuden ajan asiakaspalvelun edelläkävijöitä. Oletko sinä etsimämme palvelukeskusympäristöjen moniottelija, joka etsii uutta suuntaa uralleen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Barona Asiakaspalveluratkaisut on Baronan itsenäinen liiketoimintayksikkö, joka keskittyy tukemaan asiakkaittaan asiakaspalveluhenkilöstön rekrytoinneissa, resursoinnissa ja erilaisissa ulkoistusratkaisuissa. Barona palvelukeskuksissa hoidamme miljoonia kontakteja vuosittain eri yritysasiakkaidemme loppuasiakkaille.

Toimintamme kansainvälistyessä haemme liiketoimintalähtöistä kehityspäällikköä vahvistamaan osaavaa asiantuntijajoukkoamme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimipisteeseemme.

Takaamme, että työnkuvasi on monipuolinen ja vastuullinen

Työnkuvasi kuuluu erilaisten kehitysprojektien kokonaisvaltainen haltuunotto ja läpivienti. Tehtävässä keskityt moninaisten hankkeiden ja projektien alkukartoitukseen, valmisteluun, projektijohtamiseen ja käyttöönoton tukemiseen. Työpöydälläsi voi olla esimerkiksi uuden asiakkuuden asiakaspalvelun ulkoistuksen käynnistys ja siihen liittyvien toimenpiteiden varmistaminen. Tehtävinäsi voisi olla myös laatujärjestelmän käyttöönotto, uuden kontaktihoitojärjestelmän kartoitus tai henkilöstön valmennusohjelman läpivienti organisaatiossa. Kokemuksellasi ja kiinnostuksellasi on vaikutusta toimenkuvaasi, sillä haluamme hyödyntää vahvuuksiasi.

Saat lisäksi vastuullesi jonkin perusprosesseistamme, jonka ylläpidosta ja kehittämisestä vastaat itsenäisesti.

Roolisi on tärkeä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa

Uskomme, että erinomaisten asiakaskohtaamisten takana on hyvin johdetut työntekijät. Tässä roolissa pääset vaikuttamaan siihen, että henkilöstömme työnteko sujuu jouhevasti ja asiat rullaavat sovitusti. Luot tekemiselläsi onnistumisen edellytyksiä koko organisaatiollemme. Roolissasi teet tiivistä yhteistyötä palvelukeskuspäälliköiden, esimieskunnan sekä kehittäjäkollegoidesi kanssa.

Etsimämme kehityspäällikkö on aidosti kiinnostunut erinomaisen asiakaspalvelun tuottamisesta ja siihen vaikuttavien asioiden kehittämisestä. Hän haluaa kehittää itseään ja ohjata koko yhteisöämme oppimaan ja kokeilemaan uutta. Toivomme, että palvelukeskusympäristössä toimiminen on sinulle entuudestaan tuttua. Haluat olla mukana kehittämässä erilaisia palveluratkaisuja ja niiden tuottamisen tukevia teknisiä ratkaisuja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää päämäärätietoisuutta, omatoimisuutta, johdonmukaisuutta ja organisointikykyä.

Aiemman kokemuksesi lisäksi arvostamme

  • Kokemusta erilaisista palvelutuotannon tehtävistä ja rooleista
  • Projektinhallinta- ja dokumentointitaitoja
  • Yhteistyö- ja viestintätaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Kiinnostusta nykyaikaisiin teknologisiin ratkaisuihin

Odotamme jo sinua!

Me baronalaiset uskomme yhdessä tekemisen voimaan. Työyhteisömme on ahkera, sosiaalinen ja tutkitusti tyytyväinen. Meillä pääset osaksi kansainvälistä ja eteenpäin menevää yritystä, joka rohkeasti kokeilee uusia toimintatapoja. Toimintamme muuttuu ja kasvaa jatkuvasti – tällä hetkellä palvelukeskuksemme toimivat jo neljässä eri maassa! Tämä tarkoittaa myös sitä, että etsimällämme henkilöllä tulee olla matkustusvalmiutta sekä erinomaiset taidot työskennellä virtuaalisesti.

Mikäli haluat tietää tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä Laura Hannilaan p. 043 824 3431 joko tiistaina 12.11. klo 10-11 tai maanantaina 18.11. klo 13-14 välisenä aikana.