(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö (AX/D365)
SPR Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

LIITY AUTTAMISEN KETJUUN!

Haemme Veripalvelun digitaalisiin palveluihin Helsingin Kivihakaan

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä toimit Microsoft Dynamics AX/D365 tuotannon ja logistiikan kehityspäällikkönä.

Työtehtäviisi kuuluvat liiketoiminnan kehitystarpeiden kääntäminen järjestelmätason kehitysaihioiksi sekä toimittajan ohjaaminen järjestelmän kehitys- ja implementointiin liittyvissä tehtävissä yhteistyössä projektitiimisi ja sovelluspalvelutoimittajan kanssa. Tehtävässäsi keskityt mm. tuotannon, tilaus-toimituksen, varaston ja hankinnan osa-alueisiin, sekä näihin liittyvien jatkuvien palveluiden johtamiseen sovelluspalvelu- ja infratoimittajan suuntaan (aluksi Dynamics AX ja tulevaisuudessa D365-järjestelmissä).

Meillä on käynnissä isoja kehityshankkeita, joten tekemistä ja kehitettävää riittää. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi prosessien automatisoinnin ja digitalisoinnin saralta.

Tehtävässä tarvitset:

  • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja käyttöönotoista
  • Taitoa ymmärtää liiketoiminnan tarpeet ja luoda niistä käyttäjäystävällisiä teknisiä ratkaisuja
  • Aikaisempaa kokemusta Microsoft Dynamics AX/D365-järjestelmistä
  • Halua kehittää palveluita ja prosesseja asiakaslähtöisesti
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta ja kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
  • Positiivista asennetta ja erinomaisia tiimityötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle

Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Työsi tukena ovat digitaalisten palvelujen kymmenhenkinen tiimi ja muista Veripalvelun asiantuntijoista koostuva vahvan yhteishengen omaava joukko. Käytössäsi ovat Veripalvelun monipuoliset henkilöstöedut muun muassa liikuntaan ja työmatkoihin liittyen. Veripalvelu on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon vuosina 2018 ja 2019 Great Place to Work® -tutkimuksessa. Työyhteisön hyvinvointi onkin meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka. Katso meistä ja työstämme kertova video tästä.”

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi viimeistään ma 6.1.2020 mennessä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Saviluoto, Senior Consultant, IT Talent Acquisition (040 869 0180/ ville.saviluoto@barona.fi).