(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, asiantuntijapalvelut
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Toimintamme kasvaessa vahvistamme Asiantuntijapalvelut-yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme Kehityspäällikköä. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin Asiantuntijapalveluista, joihin lukeutuvat mm. Energiatehokkuus-, rakennusautomaatio-, etähallinta-, ympäristö- ja 24/7 valvomopalvelut.

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin osana kansainvälistä Caverionia. Tehtävässäsi pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti yrityksen toimintaa ja prosesseja. Monipuolisiin kehityspäällikön työtehtäviin kuuluu Caverionin asiantuntijapalveluiden tuotannon ja palvelukonseptien kehittäminen yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tehtävään valittu henkilö tulee toimimaan keskeisessä roolissa asiakkaillemme tuotettavien energia- ja ympäristöpalveluiden tuottamisessa. Tukena työssä toimii yksikkömme tekniikan ammattilaiset, sekä valtakunnallisesti merkittävät kiinteistöalan ja teollisuuden yhteistyökumppanimme. Olemme tukenasi niin kattavassa perehdytyksessä kuin tarjoamalla kehitysmahdollisuuksia ammattitaitosi eteenpäin viemiseksi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin kattavat henkilöstöedut.

Sinulta odotamme:

  • innostunutta ja ulospäin suuntautunutta asennetta asiakkaidemme ympäristövastuullisuuden kehittämiseen
  • kykyä johtaa asiakkaillemme laadittujen suunnitelmien toimeenpanoa tuloksekkaasti.
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • työkokemusta kiinteistöjen ja teollisuuden palveluiden asiakasrajapinnasta, mieluiten ympäristövastuullisuuden ja energiatehokkuuden osa-alueilta.
  • tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 25.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Ville Posti. Puhelin +358401828044 tai ville.posti@caverion.com. #LI-TN1