(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, asiantuntijapalvelut, Suomi
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme kehityspäällikköä asiantuntijapalveluihin vastaamaan suunnittelun kehitystoiminnasta.

Mitä tarjoamme       

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Suunnittelutoiminnassa vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöidyillä suunnittelupalveluilla, joissa otamme huomioon eri sidosryhmien tarpeet, liikkumisen turvallisuuden, ympäristöarvot sekä kokonaistaloudellisuuden. Suunnittelussa meillä on kattavasti eri alojen asiantuntijaosaamista vuosikymmenien kokemuksella ja etunamme on myös toteutusvaiheiden tuntemus sekä osaaminen. 

Kehityspäällikkönä otat vastuullesi erityisesti suunnittelun kehitystoiminnan, jossa muun muassa vastaat kehittämisen vuosisuunnitelman toteutuksesta ja budjetoinnista tiiviisti kehittämisryhmän sekä asiantuntijapalveluiden johtoryhmän kanssa (raportoit työstäsi asiantuntijapalveluiden johtoryhmälle). 

Koordinoit myös tekniikka-alakohtaisen kehittämisen edistymistä. Kehityspäällikkönä toimit olennaisena osana T&K- johtoryhmän jäsenistöä, jonka kautta sinulla on loistava näkymä kokonaisvaltaiseen kehittämiseen infra-alalla.

Työajastasi n. 30-50% on pyhitetty pelkästään kehittämistoimintaan ja lopun työajastasi voit käyttää oman osaamisalueesi (esim. väylä-/katu- geo-, silta-/taitorakennesuunnittelun) projektiliiketoimintaan joko asiantuntijan suunnittelijan tai projektipäällikön roolissa. Näin pääset osallistumaan sekä suunnitteluun että kehittämiseen.

Emme hae liikkeenjohdon konsulttia, emmekä super- ihmistä, joka osaa kaikesta kaiken vaan kollegaa, jolla on riittävää tuntemusta jostain yllä mainituista suunnittelun osa-alueista sekä omaa innostavan tavan vuorovaikuttaa ja innovoida uutta osallistuttaen. Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja meille on erityisen tärkeää, että jokainen destialainen kokee päivittäin oppivansa ja osaavansa työssään. Keskeistä meillä tässä on onnistuminen yhteistyöllä niin infran suunnittelussa kuin rakentamisessakin. Kehityspäällikkönä vaikutat omalta osaltasi tähän merkittävästi. 

Yhteistyötä ja kehittämistä teet aktiivisesti myös ulkopuolisten ohjelmistokehittäjien kanssa, joten tietomallinnuksen (BIM) sekä digitalisaation uusimpien hyötyjen valjastaminen ovat isossa osassa rooliasi.

Destialla pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja siksi lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun erityisosaamisesi sekä uratoiveidesi perusteella. Työtehtävät on mahdollista aloittaa heti sopimuksen mukaan ja voit valita kiinteäntyöpisteesi sijoittumisen mistä tahansa Destian päätoimipisteiden joukosta (Vantaa, Tampere, Turku, Kouvola, Jyväskylä, Kuopio, Oulu). Destialla on myös hyvät etätyökäytänteet.

Odotamme sinulta

Odotamme ensisijaisesti, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä työkokemusta infran suunnittelusta ja/tai kehittämisestä.

Ymmärrät digitalisaation ja ohjelmistojen mahdollisuudet infran kehittämisen toimintaympäristön näkökulmasta ja tunnet sekä seuraat aktiivisesti alan tulevaisuuden näkymiä.

Työssä menestymisesi tukena tapasi tehdä työtä on innostua helposti uudesta ja innovoida mukaan tempaavasti muita osallistuttaen. Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet yhteistyössä olevan voimaa. Tueksesi saat koko Destian välittävän ja osaavan henkilöstön.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoivat esimiehet yksikön johtaja Pekka Koivula, 040 742 0470 tai pekka.koivula@destia.fi sekä yksikön päällikkö Sami Snellman, +358400715881 ja sami.snellman@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@destia.fi Sijainti: Suomi