(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, asiakastiedot
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliitoon:
Kehityspäällikkö, asiakastiedot  

Olet tärkeässä roolissa kehittämässä toimihenkilöiden käyttöjärjestelmiä erityisesti asiakastietojen näkökulmasta. Osallistut peruspankkiuudistukseen, uusien prosessien luomiseen, tietojen migraatioon, testaamiseen sekä loppukäyttäjien ohjeistamiseen ja kouluttamiseen. Työskentelet läheisesti eri tuotealueiden kanssa ja apunasi ovat muut kehityspäälliköt sekä peruspankkiuudistuksen yhteistyökumppanit.

 

Odotamme Sinulta

Monipuolista kokemusta pankkialalta ja ymmärrystä sekä henkilö- että yritysasiakastiedoista, asiakkaan tuntemisesta ja asiakastietoihin liittyvästä lainsäädännöstä. Olet kiinnostunut toimihenkilöiden ja asiakkaiden arkea helpottavien ratkaisujen luomisesta ja sinulla on näkemystä aihealueen tulevaisuuden kehityksestä. Olet ratkaisukeskeinen ja nopea oppimaan. Pystyt hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia ja kuljettamaan projekteja eteenpäin aikataulussa. Et pelkää tarttua vaikeisiin töihin. Kirjallinen ja suullinen englantisi on sujuvaa ja olet tottunut toimimaan monikulttuurisessa ympäristössä.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja kerryttää ammatillista osaamista.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on to 8.11.2019 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot maanantaina 21.10. kello 15.00-16.30 Milla Luoma, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, tiimiesimies (0405673038)