(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, Antell Ravintolat Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018
Antell on valtakunnallinen, vuonna 1880 perustettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan perheyritys. Perusarvomme on aitous kaikessa toiminnassamme. Haluamme tarjota herkullisia makunautintoja ja olla erinomainen työyhteisö. Pääkonttorimme on Oulussa. Liikevaihtomme on 52,4 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 600 osaavaa ammattilaista.

Etsimme Helsinkiin kehitystiimiimme ruokatuotteen KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ. Raportoit tuotekehitys- ja ostopäällikölle.

Kehityspäällikön tehtävänä on johtaa ja suunnitella ruokatuotteen kehitystä ja tuotekehitysryhmien työtä. Omavalvonta ja elintarvikelainsäädännön seuraaminen ja toteuttaminen kuuluvat tehtäviisi.

Kehityspäällikkönä sinulla on kyky nähdä kokonaisuuksia ja tunnistaa liiketoiminnan mahdollisuuksia. Tehtävässä pärjäät, kun sinulla on sekä ideointikykyä että analyyttinen ajattelutapa.

Projektityöskentely on sinulle tuttua. Olet sielultasi ruokaihminen, seuraat toimialaa ja sen trendejä. Olet ratkaisukeskeinen ja innostunut, asenteesi on: Can do! Sinulla on kokemusta kannattavasta ruokalistasuunnittelusta ja ymmärrät lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinaa. Ravitsemustieteelliset opinnot tai osaaminen on plussaa.


Edellytämme sinulta

- Tuotannonohjausjärjestelmän osaamista
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Projektinjohtamistaitoja
- Hyvää paineensietokykyä ja ratkaisukeskeistä työotetta


Tarjoamme sinulle

- Nykyaikaiset työkalut
- Ammattitaitoiset työkaverit
- Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Meitä kiinnostaa tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerro myös niistä!
Tehtävässä työllistyt suoraan Antellin omaan organisaatioon.
Antell-Ravintolat Oy tarjoaa näköalapaikan henkilöstöravintola-alan huipulta, perhehenkisen työyhteisön sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä. Täytähän hakemuksen pikaisesti, sillä ensimmäinen haastattelukierros aloitetaan jo hakuaikana ja se tehdään videohaastatteluna.


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249