(Poistunut julkaisusta)

Kehityspäällikkö, älykäs automaatio asiakaspalvelussa
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Hei juuri sinä, joka olet utelias luonne ja olet rohkea kokeilemaan uusia asioita automaation parissa? Oletko kiinnostunut älykkään automaation mahdollisuuksista asiakaspalvelun parantamisessa? Tässä on sinulle mahdollisuus päästä tekemään kanssamme tulevaisuutta älykkään automaation ja asiakaspalvelun parissa!

Etsimme nyt älykkäästä automaatiosta innostunutta kehityspäällikköä johtamaan automaatio-/robotiikkakehitystä Elisan Henkilöasiakasyksikössä! Haemme liiketoimintaorientoitunutta kehittäjää, joka ymmärtää teknologian myös käytännön tasolla - siis hybridityyppiä, jossa löytyy on 80 % liiketoiminnan kehittäjää ja 20% teknologiaa.

Tehtäväsi on johtaa automaation kehittämistä erityisesti asiakaspalveluympäristössä ja löytää parhaita älykkään automaation pohjautuvia ratkaisuja hyödynnettäväksi. Osaat tunnistaa ne kohteet, joissa älykästä automaatiota voi tehokkaasti hyödyntää ja saada siitä myös lisäarvoa. Pystyt dataan pohjaten viestimään asiasi selkeästi niin kehittäjille kuin liiketoimintajohdollekin. Olet rohkea aloitteentekijä, joka näkee haasteiden sijaan mahdollisuuksia ja kykenet käynnistämään kehitystyön yhdessä sidosryhmien kanssa ketteriä menetelmiä käyttäen. Meillä saat luvan kokeilla ja oppia älykkään automaation mahdollisuuksista käytännössä.

Mikäli seuraavat kohdat resonoivat kohdallasi, niin omaat hyvät edellytykset tähän tehtävään:
- kokemusta ja näyttöjä prosessien ja toimintamallien kehittämisestä erityisesti asiakaspalveluympäristössä
- kokemusta automaatiokehityksestä, erityisesti robotiikan ja älykkään automaation osalta
- kokemusta johtamisesta ja esimiestyöstä
- erinomaiset kommunikointitaidot; viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti.
- viihdyt työympäristössä missä tapahtuu – vauhtia ja vaihtelevia tilanteita on siis luvassa ja hommia riittää
- kyky kääriä hihat ja laittaa "kädet saveen”, jotta saadaan asiat maaliin saakka
- jonglöörimaista otetta - kykenet pitämään monta palloa ilmassa samaan aikaan

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä ja kehittää osaamistasi mielenkiintoisten asiakkaiden ja uusimpien teknologioiden parissa, osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä. Meillä Elisalla joustava työkulttuuri, parhaat mahdolliset esimiehet, laajat koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä tinkimättä parhaat työvälineet ovat tärkeimpiä asioita ihmisten viihtymisen kannalta. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Hauhio (p.05066938, pe 19.10. klo 12 – 14 välillä tai muulloin sähköpostilla niina.hauhio@elisa.fi).

Kerro meille itsestäsi lisää laittamalla hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta, viimeistään 28.10. mennessä.