Kehityspäällikkö, alkutuotanto, Helsinki (mahdollisuus etätyöskentelyyn)
Valio Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. 

Valio Alkutuotanto on kahdeksan hengen aktiivinen asiantuntijatiimi, jossa on monipuolista erityisosaamista. Yhdessä Valioryhmään kuuluvien osuuskuntien kanssa tarjoamme alkutuotannon asiantuntijapalveluja maitotilayrittäjille.  

Lypsy- ja maidonkäsittelylaitteisiin erikoistuneen neuvontapäällikkömme siirtyessä eläkkeelle, haemme nyt tiimiimme kehityspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. 

Tehtävässä: 

- Olet eläinten tuotantoterveyden ja -tuotannonhallinnan osaaja, erityisesti utareterveyteen liittyen. Toimit asiantuntijatyön ja neuvonnan tukena, tarvittaessa myös tilakäynneillä, kehität uutta ja järjestät koulutuksia.  

- Hallitset maitotilan maidonkäsittelyn eri osa-alueet; lypsy, maidon jäähdytys ja varastointi sekä laitteiden pesut. Osaat ottaa huomioon sekä eläimen että elintarvikkeen asettamat vaatimukset. Ennaltaehkäiset työlläsi maidon laatupoikkeamia sekä selvität ja ratkaiset ongelmia yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.   

Toivomme sinulta: 

- Kiinnostusta sekä lypsykoneiden testaamisesta että lypsynaikaisista mittauksista ja tulosten tulkinnasta  

- Riittävää mikrobiologista ja kemiallista perusosaamista, joita tarvitaan maidon jäämien ja muiden laatupoikkeamien ennaltaehkäisyssä ja ongelmien ratkaisemisessa.  

- Ymmärrystä One Health -ajattelusta sekä antimikrobiresistenssin merkityksestä ruokaketjuissa  

- Valmiutta tilatyöskentelyyn 

- Matkustamisvalmiutta 

- Datan hyödyntämistä asiantuntijatyössä, analysointia ja raportoinnin kehittämistä 

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn 

- Yhteistyö- ja kommunikointitaitoja 

- Kykyä kirjoittaa ohjeita ja lehtiartikkeleja 

- Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.  

- Koulutukseltasi olet ELL, ETM tai MMM 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen työn alkutuotannon parissa, joustavat työskentelymahdollisuudet (ml. etätyö), hyvän työilmapiirin sekä oman tiimimme ja toimipaikkojen asiantuntijoiden tuen. Tulet toimimaan läheisessä yhteistyössä valiolaisten osuuskuntien lisäksi seuraavien tahojen kanssa: laitevalmistajat ja -maahantuojat, tarviketoimittajat, tutkimuslaitokset, viranomaiset, eläinlääkärit, neuvonta- ja palveluorganisaatiot, kansainväliset organisaatiot, kuten NMSM, IDF, ISO, NMC. 

Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa. 

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia *). 

Lisätietoja tehtävästä: Alkutuotantojohtaja Ilkka Pohjamo vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Puhelinnumero 050-3984326 / 14.7. klo 14-16 tai 28.7. klo 14-16. 

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan #valiojengi ’in! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 8.8.2021 mennessä hakulinkin kautta. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. 

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä. 

(*European organisation Sustainable Brand Index) 

Lisätietoja meistä www.valio.fi or www.valio.com 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot