(Poistunut julkaisusta)

Kehitysorientoitunut Logistiikka-asiantuntija
Suomen Palautuspakkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Kiinnostaako kehityspainotteinen ja vastuullinen logistiikka-asiantuntijan rooli huipputyöyhteisössä? Pidätkö monipuolisista työtehtävistä ja hallitsetko hyvin suuriakin kokonaisuuksia? Onko sinulla kokemusta kehityshankkeiden läpiviennistä ja suunnittelusta? Haluatko työskennellä aidosti ympäristön kannalta tärkeiden asioiden parissa ja kehittää maailman parasta juomapakkausten palautus- ja kierrätysjärjestelmää?

Haemme Suomen Palautuspakkaus Oy:lle, eli Palpalle, Logistiikka-asiantuntijaa kehittämään ja hallinnoimaan kasvavaa palautuspullojen ja -tölkkien logistiikkaa yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

Logistiikka-asiantuntijana tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat:

  • Logistiikkaprosessien ja järjestelmien aktiivinen kehitys
  • Kehitysprojektien suunnittelu, budjetointi ja läpivienti
  • Kuljetuksien ja reititysten koordinointi ja suunnittelu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa
  • Kuljetuskorvausten maksatukset ja kontrollit
  • Kuljetusyksiköiden toimittajayhteistyö, koordinointi ja laadunseuranta
  • Käsittelylaitoksista saadun datan hallinta ja raportointi sekä auditointi
  • Materiaali- ja kuljetuslaskujen tarkastus ja tiliöinti

Mitä haemme?

Logistiikka-alan vahvaa ammattilaista, joka nauttii asiakasrajapinnasta, mutta myös logistiikan toimintavarmuudesta ja kehittämisestä. Odotamme soveltuvaa alan koulutusta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä oma-aloitteista työotetta. Haemme henkilöä, jolla on kokemusta logistiikkaan liittyvien kehitysprojektien suunnittelusta, ohjauksesta ja läpiviennistä. Henkilöä, joka kykenee itsenäisesti tunnistamaan kehityskohtia prosesseissa ja toiminnoissa, tekemään näihin kehitysehdotuksia, hankesuunnitelmia ja laskemaan kustannusarvioita sekä tuottamaan projektiehdotuksia johdolle.

Työssä menestyminen vaatii loogista ajattelukykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä saattaa asiat päätökseen. Muuttuviin tilanteisiin tulee pystyä suhtautumaan ratkaisuhakuisesti sekä pyrkiä jatkuvasti ja aktiivisesti kehittämään ja tehostamaan toimintoja. Työtä tehdään sekä suomeksi että englanniksi, joten näiden sujuva osaaminen on myös tärkeää työssä pärjäämisen kannalta. Aiempi kokemus vähittäiskaupan logistiikasta katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme vastuullisen, joustavan, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän ainutlaatuisella toimialalla Suomessa. Jos edellä mainittu tehtävänkuvaus herätti mielenkiintosi ja rento työilmapiiri sekä yhdessä tekemisen meininki kiinnostaa, jätä hakemuksesi meille heti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.