(Poistunut julkaisusta)

KEHITYSKOORDINAATTORI
UNICAFE

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

UniCafen tavoitteena on olla vastuullisuuden edelläkävijä kaikessa mitä teemme. Haluamme olla eturintamassa tuomassa uudenlaisia raaka-aineita keittiöihimme, tarjota herkullista ruokaa sekä ylittää asiakkaidemme odotukset päivittäin. Olemme 100 % opiskelijoiden omistama ja toimimme siellä missä hekin: kaikilla Helsingin yliopiston kampuksilla. 17 ravintolaamme palvelee päivittäin tuhansia paremman tulevaisuuden eteen työskenteleviä opiskelijoita ja tutkijoita.

Haemme osaavaan joukkoomme

KEHITYSKOORDINAATTORIA

Kehitämme parhaillaan kunnianhimoisesti toimintaamme monella rintamalla – niin tuotteiden, brändin kuin toiminnankin osalta. Tämän kehitystyön tueksi haluaisimme sinut, joka olet innokas kehittäjä, ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden ravintolabisneksessä ja käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä sekä otat pelottomasti haltuun uusia.

Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisesti tuotekehityksen, hankintojen ja operatiivisen toiminnan tehtäviin. Tulet avustamaan ja myöhemmin myös vastaamaan ravintolaliiketoiminnan erilaisista kehitystehtävistä. Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, kaiken tarvittavan opit meillä.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • eri järjestelmien ylläpitoa (esimerkiksi Jamix)
  • ravintoloiden taloudellisen ja toiminnallisen datan koontia ja toiminnan kehittämistä sen pohjalta
  • osallistumista eri tuotekehitystiimiemme toimintaan (lounas-, kahvila-, ja juhlapalvelutuotteet)
  • asiakaspalautteiden seurantaa kehitystoiminnan tukena
  • ohjeiden ja lomakkeiden päivittämistä
  • osallistumista ravintoloiden ohjausryhmän toimintaan

Sopivan pohjan tehtävissä menestymiseen antaa esimerkiksi restonomin koulutus. Osaaminen, kiinnostus työtehtävää kohtaan ja henkilökohtaiset ominaisuudet ovat kuitenkin koulutustaustaa ratkaisevampia. Tehtävä soveltuu erinomaisesti myös vastavalmistuneelle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön vastuullisessa, opiskelijaomisteisessa ravintolayrityksessä. Mielenkiintoista työtä on paljon, ja tukenasi on joukko ammattitaitoisia työkavereita. Uskomme vahvasti moniarvoiseen ja monimuotoisuutta tukevaan työyhteisöön.

Liity joukkoomme tuottamaan ylivertaisia asiakaskokemuksia dynaamisessa ja innovatiivisessa ympäristössä!

Tarjoamme hauskan ja ketterän työyhteisön, loistavat henkilöstöedut, paljon mielenkiintoista tehtävää sekä runsaasti mahdollisuuksia oppia uutta. Pääset myös vaikuttamaan työn sisältöön ja työnkuvan kehittymiseen.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 6.6.2019 osoitteeseen rekry@ylva.fi. Haastattelut aloitamme mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa tiistaina 28.5.2019 klo 14-14.30 ja keskiviikkona 5.6. klo 15.30-16.30 liiketoimintajohtaja Leena Pihlajamäki 040 725 2887.