(Poistunut julkaisusta)

Kehityskoordinaattori
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Etsimme nyt kahta kehityskoordinaattoria VR Groupin lähiliikenteen kunnossapitoon.

Kehityskoordinaattorina vastaat oman tuotantolinjasi kehitystehtävien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tehtäviisi kuuluvat omien kehitysprojektien hallinta ja Lean-menetelmien jalkauttaminen sekä asentajien työn tukeminen. Kehityskoordinaattori osallistuu aktiivisesti lähi- ja taajamajunaliikenteen kilpailukyvyn parantamiseen.

Odotamme sinulta reipasta ja kehittävää työotetta ja kykyä viedä asiat loppuun saakka. Koulutukseltasi voit olla AMK-insinööri tai vastaavan tutkintotaustan omaava. Pitkää työkokemusta tärkeämpää ovat halu saada aikaan näkyviä tuloksia sekä hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan tekemään rautatiehistoriaa, osaavien ja mukavien työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista kokemuksen karttuessa. Lisäksi tarjoamme suuren konsernin edut. 
  
Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Mikko Oksanen, puh. 040 8625 084 tai kunnossapitopäällikkö Tomas Lönngren, puh. 040 8625 573. 
 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

Vahvistamme nyt VR Groupin rautatiekaluston kunnossapidossa osaamista tulevaisuutta ajatellen. Haemme asiantuntijoita ja päälliköitä eri tehtäviin. Katso lisätietoa >>

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.