(Poistunut julkaisusta)

Kehityskoordinaattori, Valtori, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Etsimme asiakkaallemme Valtorille Palveluiden käyttöönotot yksikköön KEHITYSKOORDINAATTORIA määräaikaiseen työsuhteeseen 28.2.2021 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on kokoaikainen ja se solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille. Työpaikka sijaitsee Helsingin Lintulahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Kehityskoordinaattorin tehtäviin kuuluvat hänen vastuulleen määriteltyjen käyttöönottojen kehitykseen liittyvät tehtäväkokonaisuudet ja niiden koordinointi. Kyseessä voi olla esimerkiksi viestintäsuunnitelman teko, käyttöönottokonseptin työstäminen tai prosessin kuvaaminen yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävä sisältää koordinointitehtävien lisäksi esimerkiksi kokousten/workshoppien fasilitointia, dokumentointia, raportointia sekä viestintää. Myös prosessien hahmottaminen ja kuvaaminen yhteistyössä teknisten asiantuntijoiden kanssa on tärkeä osa työtä.

Kehityskoordinaattori kuuluu yksikön kehitystyötä tekevien henkilöiden verkostoon ja henkilö tulee osaksi tekniset toteutukset 2 ryhmää, jossa asiantuntijoita on monilta eri teknisiltä osa-alueilta. Kehityskoordinaattori tekee tiivistä yhteistyötä vastuualueilla työskentelevien asiantuntijoiden, projektipäälliköiden ja muiden kehitystyötä tekevien asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä suoriutuminen vaatii oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä, kykyä ottaa omistajuutta tehtävistä ja kykyä koordinoida laajoja kokonaisuuksia.


Edellytämme sinulta

soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi)
erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia (erityisesti Excel)
reipasta asennetta ja positiivista otetta työyhteisössä
erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyövalmiuksia
joustavuutta sekä oma-aloitteista otetta työntekoon
valmiutta pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti
kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa


Tarjoamme sinulle

mielenkiintoisen työn julkishallinnossa projektitehtävissä
osaavan ja viihtyisän työyhteisön
StaffSPECIAL edut eli prosenttialeja moniin eri yrityksiin ympäri Suomen
suuren ja vahvan organisaation tuen taaksesi


Arvostamme

kokemusta projektityöskentelystä
kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
kokemusta tietotekniikan palvelukeskustoiminnasta
kokemusta julkisesta sektorista


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään hakijan suostumuksella suppea henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteesta www.supo.fi


Lisätietoja

Mia Viskari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy, Hämeenkatu 20, 4.krs., 33200 TAMPERE
050 449 1481, vaihde 030 047 2000
mia.viskari@staffpoint.fi www.staffpoint.fi