Kehitysjohtaja

Oulun yliopisto
Tietoa tehtävästä

Oulun yliopisto hakee nyt

KEHITYSJOHTAJAA

Kehitysjohtaja johtaa Oulun Yliopiston strategian ja tiedepolitiikan yksikköä ja sen toimintaan kuuluvia erilaisia yliopistotasoisia strategisia ja tiedepoliittisia hankkeita ja kokonaisuuksia. Yhdessä yksikkösi asiantuntijoiden kanssa tuotat tietoa ja näkemyksiä yliopistotasoisen päätöksenteon ja toiminnanohjauksen tueksi.

Strategian ja tiedepolitiikan yksikkö vastaa tiedolla johtamisen ja tietotuotannon kokonaisuudesta, toiminnanohjauksesta, vastuullisen tieteen ja tutkimuksen arvioinnista sekä yliopiston kansainvälistymisen ja kestävän kehityksen linjauksista, jotka ovat yliopiston toiminnassa läpileikkaavia kokonaisuuksia. Lisäksi yksikkösi tukee yliopistoyhteisöä strategisten kehittämiskokonaisuuksien toteuttamisessa yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta mahdollistavien toimintamallien avulla. Yksikölläsi on yliopiston laatutyössä ohjaava rooli. Kehitysjohtajana työskentelet verkostojen ja toimintamallien kehittäjänä ja rakentajana johdon, tiedekuntien ja tutkimusyksiköiden tukena. Olet osa Oulun Yliopiston johtoa ja teet tiivistä yhteistyötä muun johdon kanssa. Raportoit tehtävässäsi Oulun Yliopiston rehtorille.

Kehitysjohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja toimeenpanna kehitysprojekteja
  • tohtorin tutkintoa ja tutkimus- ja koulutustoiminnan toimintaympäristön ymmärtämistä
  • perehtyneisyyttä kansainväliseen ja kansalliseen tiedepoliittiseen kenttään
  • strategista ajattelua ja ennakointi- ja skenaariotyön osaamista
  • verkostoitumistaitoja sekä näyttöjä tuloksellisesta sidosryhmäyhteistyöstä

Olet lähestymistavaltasi analyyttinen toimeenpanija. Vuorovaikutustaitosi ovat vahvat ja pystyt viemään hankkeet loppuun määrätietoisesti. Tehtävä edellyttää kykyä toimia yhteistyössä erilaisten organisaatioiden ja ihmisten kanssa. Aiempi johtamiskokemus sekä innostava ja uudistava johtamisote auttavat onnistumista tulevaisuuden rakentajana. Yliopistoympäristön kielimaiseman mukaisesti edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tehtävän palkkaus sijoittuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön asteikon vaativuustasolle 13-14. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.9.2021. Hakemus liitteineen pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 28.4.2021. Liitä mukaan CV:si ja motivaatiokirjeesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöjohtaja Jarmo Okkonen (keskiviikkona 21.4. klo 14-17 puh. 029 448 4150) ja rehtori Jouko Niinimäki (sovi keskusteluaika johdon assistentti Tuula Raukovaaran kanssa puh. 029 448 4071 tuula.raukovaara@oulu.fi )

Oulu on yhdistelmä kaunista pohjoista luontoa, monipuolista kulttuurielämää ja modernia teknologiaa. Yli 200 000 asukkaan seutu on yksi nopeimmin kasvavista alueista Suomessa. Oulu arvostaa koulutusta, tutkimusta ja innovaatiota ja olemme kansainvälisesti tunnettuja etenkin IT- ja hyvinvointitekniikan saralla. Oulu tunnetaan myös korkeasti koulutetuista asukkaistaan ja ystävällisestä, rennosta ilmapiiristään.

Asuminen Oulussa on muita kasvukeskuksia selkeästi edullisempaa ja arki helppoa. Palvelut ovat lähellä ja etäisyydet kaupungin sisällä lyhyitä. Olitpa tulossa tai menossa minne tahansa, pääset sinne aina alle 20 minuutissa. Täällä työn ja arjen yhteensovittaminen sujuu ja aikaa jää enemmän harrastuksille ja virkistäytymiselle. Kaupungin pyörätieverkosto on yli 600 km mittainen ja pyörä onkin oululaisten suosikkikulkuneuvo – myös talvella!

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 28.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta