(Poistunut julkaisusta)

KEHITYSJOHTAJA
Lassila & Tikanoja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

L&T on matkalla Suomen suurimmaksi siivousyritykseksi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi haemme nyt siivous- ja tukipalveluille uutta kehitysjohtajaa edistämään strategiaamme.

L&T Siivous- ja tukipalvelut huolehtii, että vuosittain noin seitsemän tuhannen asiakkaan tilat ovat aina puhtaat ja viihtyisät. Ympäristöystävälliset menetelmät ja välineet sekä asiakas- ja kohdekohtaisten tarpeiden huomiointi ja paras henkilöstökokemus takaavat parhaan lopputuloksen. Tämä on selkeä kilpailuetumme, josta kertoo muun muassa alan huippu NPS ja eNPS, joissa haluamme edelleen jatkuvasti kehittyä. Lassila & Tikanoja on mullistanut siivousalan rakenteet ja roolit viimeisten vuosien aikana ja on matkalla Suomen suurimmaksi siivousyritykseksi. Nykyisen kehitysjohtajan siirtyessä vastuullisempiin tehtäviin konsernin sisällä, haemme nyt uutta kehitysjohtajaa.

Toimit liiketoimintajohtajan oikeana kätenä, sekä strategisella että taktisella tasolla, mahdollistaen visiomme onnistumisen. Toimit esimiehenä noin 20 henkilön tiimille ja vastaat noin 140 M€ siivous- ja tukipalvelujen toimintamallin ja palvelukonseptien kehittämisestä sekä strategian toimeenpanon suunnittelusta ja seurannasta. Vastaat uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisesta ja asiakasratkaisujen kehittämisestä kohdekohtaisesti. Osallistut myös konserni- ja toimialatason kehityshankkeisiin siivous- ja tukipalvelujen edustajana. Johdat palvelulinjan resursointia ja tuotannonsuunnittelua. Vastaat myös siivouksen laadunseurannan kehittämisestä ja kentän kouluttamisesta.

Sinulla on aiempaa kokemusta toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä tai strategiatyöstä. Odotamme, että sinulla on laaja-alainen kokemus konseptoinnista sekä tunnet palvelualan dynamiikkaa ja mahdollisuuksia. Olet analyyttinen ja ratkaisuhakuinen sekä kehität mielelläsi asiakas -ja liiketoimintaprosesseja. Sinulla on hyvä priorisointi- ja paineensietokyky. Haemme henkilöä, jonka tekemisestä inspiroituu koko organisaatio. Olet innostava ja valmentava johtaja sekä vahva viestijä, joka saa asiat tapahtumaan. Toivomme myös, että sinulla on Lean-osaamista sekä kokemusta yrityskaupoista.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Mitä tarjoamme sinulle? 

  • Itsenäisen vastuualueen
  • Huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan
  • Hyvät henkilökuntaedut – tavallista kattavampi työterveyshuolto ja sairauskassa
  • Suuren pörssiyhtiön kehittymismahdollisuudet

Herääkö kysyttävää? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-15600 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 03.11.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Salonen, puh. 040 512 0257.