(Poistunut julkaisusta)

Kehitysjohtaja
Kiertokapula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja meillä on nyt haussa Hämeenlinnaan

KEHITYSJOHTAJA

tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Tässä mielenkiintoisessa ja vaikuttavassa tehtävässä pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteemme on olla myös tulevaisuudessa yksi alan merkittävimmistä toimijoista.  Päivitämme parhaillaan strategiaamme ja meillä on käynnissä laaja investointiohjelma, johon kuuluu mm. Karanojan kiertotalousalueen kehittäminen ja alueellisen jäteasemaverkostomme laajentaminen.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Pääset heti aluksi antamaan näkemyksesi päivitettävään strategiaamme, jonka tarkoitus on valmistua loppuvuoden aikana. Roolisi kautta kehität ja uudistat Kiertokapulan liiketoimintaa ja etsit uusia yhteistyömahdollisuuksia. Investointiohjelmaamme ja liiketoimintamme kehittämiseen liittyen tuet, kannustat ja ohjaat eri toimintojemme esimiehiä ja henkilöstöä yhteisten päämääriemme saavuttamiseksi. Ainakin aluksi toteutat tehtävääsi matriisiroolin kautta. Raportoit vastuualueesi asioista suoraan toimitusjohtajallemme ja olet johtoryhmämme jäsen.

Millaista osaajaa etsimme? Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Ympäristöalan ja kiertotalouden tuntemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Ennen kaikkea etsimme henkilöä, jolla on osaamista, kokemusta ja näkemyksellisyyttä sekä näyttöjä liiketoiminnan kehitystehtävistä ja hanke- ja projektityöskentelystä. Rakennat menestystä vuorovaikutteisen yhteistyön kautta ja ymmärrät sekä isompia kokonaisuuksia että niiden taustalla olevia pienempiä osa-alueita.

Millaista henkilöä etsimme? Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Herätät vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Uudistamis- ja kehittämishalu kuuluvat vahvasti luonteenpiirteisiisi. Osaat katsoa riittävän kauaksi tulevaisuuteen ja haastaa fiksusti myös muita ajattelemaan asioita uusista näkökulmista.

Tarjolla on todellinen vaikuttajan paikka vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla ja niin alueellisesti kuin kansallisestikin merkittävän toimijan palveluksessa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi