(Poistunut julkaisusta)

Kehitysjohtaja
BB Logistics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme Haminan/Kotkan terminaaliimme sinua

KEHITYSJOHTAJA

Monipuolisessa tehtävässäsi vastaat palvelutuotteittemme kehittämisestä, konseptoinnista ja tuotteistamisesta. Rakennat innovatiivisista logistiikkaratkaisuista liiketoiminnallisesti kannattavia kokonaisuuksia. Työssäsi myös avustat ja tuet terminaalipäälliköitämme operatiivisten tehtävien hoidossa sekä käyt aktiivista vuoropuhelua asiakkaittemme kanssa. Toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa ja olet johtoryhmän jäsen.

Odotamme sinulta yliopistotason teknis-kaupallista koulutusta, hyvää logistiikka- ja liiketoimintaosaamista sekä yrittäjämäistä asennetta työntekoon. Sinulla on hyvät henkilöjohtamistaidot ja paineensietokyky. Henkilönä olet aktiivinen, yhteistyökykyinen ja kykenet pitämään ”monta palloa ilmassa”.

Tarjoamme Sinulle avaintehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, hyvät vaikutusmahdollisuudet, kilpailukykyiset edut sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Rainer Carpelan/ Carpecon Oy, puh. 040 5533759. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.5. mennessä osoitteeseen hakemukset@carpecon.fi.