(Poistunut julkaisusta)

Kehitysjohtaja
ABC-ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

ABC-ketju täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja on yksi Suomen suurimmista ravintolaketjuista. Tule rakentamaan kanssamme ABC:n seuraavaa 20 vuotta! Koko kansan kohtauspaikassa Karjaalta Kuusamoon palvellaan 250 000 asiakasta vuoden jokaisena päivänä ja kahvia kuluu päivittäin 50 000 kupillista. ABC-ketjuohjauksessa pääset aidosti helpottamaan suomalaisten arkea.

ABC-ketjun kehitysjohtajana autat 4 000 kollegaasi onnistumaan päivittäin. Haluat osaltasi varmistamaa, että jokainen asiakkaamme jatkaa meiltä matkaa hymyillen. ABC on aidosti kotimainen palveluyritys, joka on osa S-ryhmää. Liikevaihtomme on 1,6 miljardia euroa.

TAVOITTEESI:
Kehitysjohtajana sinulla on visio siitä, mitä ABC näyttää tulevaisuudessa ja millaisia palveluita tarjoamme silloin. Rakennat määrätietoisesti menestystarinamme jatko-osaa pitäen kiinni roolistamme digitaalisten palveluiden edelläkävijänä alalla. Vastaat ravintolakaupan kehityksestä sekä muiden liikenneasemiemme sisällä tarjottavien palveluiden, kuten ruokakauppojen kehityksestä ja tuloksesta.

Sinulla on tärkeä rooli ABC:n brändin kehittämisessä.

OSAAMISESI:
Tehtävässä menestymiseen vaaditaan vahvaa toimeenpanokykyä, koska tehtävän keskiössä on kentän ohjaus. Ravintolakaupan kokemus on tärkeää etkä koe marketkauppaakaan täysin vieraaksi. Sinulla on näkemystä digitaalisten palveluiden kehittämiseen, sillä mobiilitankkaus oli vasta ensiaskel digipalveluissamme. Olet myös tottunut käyttämään dataa johtamisen tukena.

Henkilönä olet luonteva esiintyjä myös median suuntaan. Sinulla on tilannetajua. Tulet muutenkin erinomaisesti toimeen ihmisten kanssa ja rakennat verkostoja sisäisesti ja ulkoisesti. S-ryhmässä keskeisiä sidosryhmiä ovat osuuskauppojen toimialajohto ja ryhmäpäälliköt sekä SOK:n matriisiorganisaatiossa IT-palvelut, SOK Media ja vähittäiskaupan ketjuohjaus. Tehtävässä tarvitaan määrätietoisuutta, sitkeyttä, vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja rakentavaa tapaa toimia.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja/tai korkean tason työelämänäytöt. Työskentelet mahdollisesti tällä hetkellä menestyneen ketjubrändin parissa Suomessa tai ulkomailla. Taustasi voi olla myös kovan tason tuote- ja palvelukehitystehtävistä. Tiedät syvällisesti mitä valmentava esimiestyö tarkoittaa.

Tukikohtasi on Helsingin Vallilassa Ässäkeskuksessa. Vierailet tarpeen mukaan toimipaikoissamme ja alueosuuskaupoissa. Tehtävässäsi sinua tukee ja sparraa ABC-ketjun johtaja Antti Heikkinen sekä 15 mahtavaa työkaveria. SOK ABC-ketjuohjauksessa on kunnianhimoinen, lämmin ja tsemppaava työilmapiiri. S-ryhmäläisenä sinulle kuuluvat myös hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ABC-ketjun johtaja Antti Heikkinen, puh. 040 550 8534. Parhaiten tavoitettavissa to 19.4. klo 12:30-14 ja 24.4. klo 13-15.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 29.4.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella.