(Poistunut julkaisusta)

Kehitysjohtaja / Vaasan Sähkö, Vaasa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö sekä verkkourakointi. Konserniin kuuluu kaksi tytäryhtiötä: Vaasan Sähköverkko Oy sekä Oy RAVERA Ab. Konsernissa työskentelee noin 150 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 130 milj. euroa.

Onko energia sinun intohimosi? Haemme nyt

Kehitysjohtajaa

Tässä uudessa roolissa rohkealla ja asiantuntevalla tekijällä on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa konsernin tulevaisuuteen. Innovatiivisella otteella tuot uusia näkökulmia strategiaan ja prosessien kehittämiseen sekä hahmotat ja pystyt toteuttamaan tehostamistoimet myös digitalisaatiota hyödyntäen. Olet verkostoituja: teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaittemme että mm. Vaasan energiakeskittymän toimijoiden kanssa. Osallistut konsernin johtoryhmätyöskentelyyn ja pienen tiimin vetäjänä viet tavoitteellisesti toimintaamme kohti sovittuja päämääriä.  

Sopivan korkeakoulutustutkinnon (esim. DI / KTM) lisäksi sinulla on vahvoja näyttöjä liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä. Edellytämme alan hyvää tuntemista, ja sinulla on myös ymmärrystä digitalisaation antamista mahdollisuuksista. Olet keskusteleva ja saat muutkin innostumaan. Toimintatavoissasi systemaattisuus, vahvat yhteistyötaidot ja vaikuttamisenhalu ovat menestymisen mahdollistajat. Kommunikoit molempien kotimaisten kielten lisäksi myös sujuvasti englanniksi.

Tule mukaan osaavaan joukkoomme, jossa onnistumistasi tuetaan ja tuloksia arvostetaan!

Lisätietoja tehtävistä antavat HR Manager Jenni Riekkinen, puh. 040 661 3605 ja MPS-konsultti Daniel Särs, puh. 041 435 5035. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 25.11.2018 mennessä.

www.vaasansahko.fi