(Poistunut julkaisusta)

Kehitysjohtaja Leijona Catering OY:lle Kuopioon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Oletko strateginen visionääri, joka saattaa kehitysideat käytäntöön ja iloitsee saavutetuista tuloksista yhdessä henkilöstön kanssa?
Etsimme loistavaa ihmisten johtajaa, joka on samalla sekä strateginen että operatiivinen ja vahvasti liiketoimintalähtöinen. Vahvan kehitystoimintamme ja uudistumisemme myötä vahvistamme johtoryhmäämme ja haluamme löytää johtajan ottamaan vastuulleen kehitystoimintamme.

Oletko sinä tuleva KEHITYSJOHTAJAMME?

Miksi meille kannattaa tulla?

Meillä on kovat odotukset, mutta tarjoamme paljon. Yrityksemme on erittäin kehitysmyönteinen ja uudistumisorientoitunut. Meillä on aito tekemisen meininki, jota tahdittaa positiivinen vire. Tahtotilamme on tehdä, toteuttaa ja uudistaa asioita yhdessä. On toki asioita, joita haluamme hyvästä syystä säilyttää, mutta muuten yrityskulttuurimme on salliva uusien tapojen, menetelmien ja ideoiden kokeilemisessa ja toteuttamisessa sekä olemassa olevien käytäntöjen arvioimisessa. Meillä jokainen päivä on erilainen. Tehtävä on haasteellinen, mielenkiintoinen ja monipuolinen. Pääset rakentamaan uutta yrityksessä, jolla on vahvat juuret Suomen turvallisuuden ytimessä. Nyt sinulle on tarjolla näköalapaikka vahvasti kehittyvään catering-alan yritykseen.

Sinulla on strateginen lähestymistapa ja tunnistat toimintaympäristön muutokset sekä megatrendit ja oivallat nopeasti merkittävät liiketoiminnalliset mahdollisuudet. Olet kriittinen visionääri, jolla on rohkeutta ja kykyä ajatella uudella tavalla ja viedä valittuja strategioita eteenpäin käytännön tasolle yhdessä organisaatiosi kanssa. Sinulla on kokemusta johtoryhmätyöskentelystä, näyttöjä liiketoiminnan kehittämisestä sekä uusien liiketoimintamallien luomisesta.

Arvostamme palveluliiketoiminnan osaamista sekä kokemusta digitaalisten toimintamallien käyttöönotosta ja hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Arvostamme lisäksi kokemustasi yritysvastuusta ja kiertotaloudesta.

Tulet työskentelemään päätoimipaikallamme Kuopiossa ja raportoit toimitusjohtajalle. Olet tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden sekä sidosryhmien kanssa ja autat heitä onnistumaan omissa tavoitteissaan.

Olet hyvä neuvottelija ja seisot jämäkästi yhteisten päätösten takana. Työskentelet itsenäisesti ja osaat tehdä päätöksiä. Persoonana olet huumorintajuinen ja energinen.

Vastuullisuus kaikessa toiminnassamme on meille "sisäänleivottu" juttu. Kehitysjohtajana olet yksi avainhenkilöistämme toteuttamassa tätä vastuullisuutta.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 28.1.2020 alla olevan linkin kautta. Jos hakemisessa järjestelmän kautta ilmenee vaikeuksia, tallenna järjestelmään vain perustietosi ja lähetä CV ja hakemus sähköpostilla osoitteeseen tea.heinola@adecco.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Finland OY:ssä Tea Heinola p 0400 451 039

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Olemme vahvasti kehittyvä, uudistuva ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia etsivä toimija. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Sen lisäksi, että olemme yksi Suomen parhaista 2019 menestyjistä, olemme savuton ja Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi