(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri/Ympäristöasiantuntija, suorarekrytointi, Urbaser
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Urbaserille KEHITYSINSINÖÖRIÄ/YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA Helsinkiin!

Yritysesittely

Urbaser Oy (ent.RenoNorden) on kokonaisvaltainen ympäristöhuollon palvelutoimittaja, joka on erikoistunut ympäristöhuollon jätemateriaalivirtojen hallintaan sekä ympäristöalan informaatio- ja asiantuntijapalveluihin. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan tuotantoon sekä hallittuun verkostoitumiseen. Asiantuntija-, informaatio- ja tietojärjestelmäpalvelut yhtiö tuottaa itse.

Urbaser Oy:n liikevaihto on noin 35 MEUR ja kokonaishenkilöstömäärä noin 300. Yhtiö kuuluu maailman laajuiseen Urbaser S.A -konserniin (liikevaihto 1,7 miljardia euroa), jonka pääkonttori sijaitsee Madridissa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana Urbaserin myynti- ja asiakaspalveluorganisaatiota. Päätehtäväsi on toimintajärjestelmän päivittäminen (ISO 9001, ISO14001 ja OHSAS18001) ja järjestelmän uudelleen auditoinnin läpivienti keväällä 2019. Olet mukana kehittämässä nykyistä nettipohjaista ympäristöraportointia vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Toimit oman alasi asiantuntijana, ja olet aktiivisesti kehittämässä yhtiön palvelukonsepteja ja sisäisiä prosesseja. Tehtävän kuvaa voidaan muokata jonkin verran hakijan vahvuuksien mukaan.

Hakijan profiili

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman  kokemusta laatu-, ympäristö- työterveys – ja turvallisuusjärjestelmistä, jätehuollon   raportoinnista ja lainsäädännöllisistä vaatimuksista. Olet käytännönläheinen, asiakaslähtöinen ja viihdyt operatiivisen toiminnan sykkeessä. Sinulla on organisointikykyä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Olet aktiivinen, tavoitteellinen, joustava ja pitkäjänteinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä tarvittaessa osana isompaa ryhmää. Edellytämme myös jonkin verran matkustusvalmiutta.

Tarjoamme

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä voimakkaasti kasvavaa yritystä rennossa organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä Malmin lentokentän läheisyydessä.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään, kuitenkin viimeistään 22.7.2018. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.