(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööriharjoittelijoita prosessikehitykseen
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2021

Haemme SSAB:n Raahen terästehtaalle prosessikehitykseen kehitysinsinööriharjoittelijoita kesäksi 2021. Työt alkavat toukokuun alussa ja päättyvät elokuun loppuun mennessä.

Tässä tehtävässä saat hienon mahdollisuuden työskennellä teräksenvalmistuksen kiehtovassa maailmassa ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin kehitysprojekteihin. Työtehtäväsi liittyvät joko raudanvalmistuksen tai sulan teräksen prosessinkehitykseen tai kuumavalssauksen kehittämiseen. Toimit yhteistyössä alueen kehitystiimin kanssa käytännönläheisessä tutkimus- ja kehitystyössä ja pääset käyttämään opittuja teoriataitoja käytännön työssä. 

Olet edennyt korkeakoulututkintoon tähtäävissä tekniikan alan opinnoissasi yli puolen välin ja olet kiinnostunut syventävästä opintoihin liittyvästä harjoittelusta. Olet vähintään 3. vuosikurssin opiskelija metallurgian, prosessi- tai ympäristötekniikan tai materiaali- tai tuotantotekniikan opintosuunnalta. 

Arvostamme aiempaa kokemusta terästeollisuuden parista, aloitteellisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja yhteistyökykyä. Tarvitset työssäsi myös sujuvaa suullista ja kirjallista raportointikykyä sekä suomeksi että englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat prosessikehityspäälliköt Agne Bogdanoff, puh. 040 5490306 (teräksenvalmistus), Timo Paananen, puh. 050 315 9110 (raudanvalmistus) ja Ilari Alamattila, puh. 050 314 3608 (kuumavalssaus).

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 24.2.2021.