(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööriharjoittelija, terästuotannon prosessikehitys, Raahe
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme SSAB:n Raahen terästehtaalle teräksenvalmistuksen prosessikehitykseen kehitysinsinööriharjoittelijaa kesän ajaksi. Työt alkavat toukokuun 2020 aikana ja päättyvät elokuun loppuun mennessä.

Tässä tehtävässä saat hienon mahdollisuuden työskennellä teräksen valmistuksen kiehtovassa maailmassa ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin kehitysprojekteihin. Tulet olemaan osa mukavaa prosessikehittäjien tiimiä, jossa työtehtävät liittyvät sulan teräksen valmistuksen, jatkuvavalun ja aihioiden käsittelyiden kehittämiseen.
 
Etsimällämme harjoittelijalla on takana vähintään 3 vuoden prosessi-, materiaali- tai tuotantotekniikan opinnot, hyvät yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaidot sekä sujuva suullinen ja kirjallinen raportointikyky suomeksi ja englanniksi. Aikaisempi työskentely sulan teräksen valmistuksen parissa ei ole välttämätöntä mutta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen kesätyön vahvempien, kevyempien ja kestävämpien teräsratkaisuiden parissa menestyvässä ja kansainvälisessä yhtiössä!

Lisätietoja tehtävästä antaa prosessikehityspäällikkö Agne Bogdanoff, puh. 040 5490306.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta viimeistään 28.2.2020. Kutsumme haastatteluihin ja teemme valintoja jo hakuaikana.