(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööriharjoittelija, rautatuotannon prosessikehitys, Raahe
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme SSAB:n Raahen terästehtaalle raudanvalmistuksen alueelle kehitysinsinööriharjoittelijaa prosessi- ja raaka-ainekehitykseen kesän ajaksi. Työt alkavat toukokuun 2020 aikana ja päättyvät elokuun loppuun mennessä.

Toimit yhteistyössä alueen kehitystiimin kanssa käytännönläheisessä tutkimus- ja kehitystyössä ja pääset käyttämään opittuja teoriataitoja käytännön työssä.

Olet edennyt korkeakoulututkintoon tähtäävissä tekniikan alan opinnoissasi yli puolen välin ja olet kiinnostunut syventävästä opintoihin liittyvästä harjoittelusta.

Olet vähintään 3. vuosikurssin opiskelija metallurgian, prosessi- tai ympäristötekniikan tai vastaavan alan opintosuunnalta. Arvostamme aiempaa kokemusta terästeollisuuden parista, aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Paananen, kehityspäällikkö, raudanvalmistuksen prosessikehitys timo.paananen@ssab.com, puh. 050 315911.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta viimeistään 28.2.2020. Kutsumme haastatteluihin ja teemme valintoja jo hakuaikana.