(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri/Drone-osaaja Raide-Jokeriin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haluatko olla mukana yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista infrahankkeista? Pikaraitiotie Raide-Jokerin hanke tarjoaa infrarakentamisen ammattilaisille monipuolisia tehtäviä pääkaupunkiseudun kehityksen ytimessä. Raide-Jokeri mahdollistaa kaupunkien kestävän kasvun, kun pikaraitiotie rakennetaan lähelle sen matkustajia. Helsingin Itäkeskuksesta Espoon Keilaniemeen ja takaisin matkaava Raide-Jokeri kattaa rakennustyömaa-alueena yhteensä 25 kilometrin mittaisen raideosuuden. 

Raide-Jokerin toteutusta valmistellaan allianssimallilla. Siinä eri osapuolet (tilaaja, suunnittelijat ja urakoitsijat) suunnittelevat ja toteuttavat hankkeen yhdessä jakaen riskit ja hyödyt. Allianssimallista jokainen tekijä hyötyy myös henkilökohtaisella tasolla, sillä poikkitieteellinen työyhteisö tarjoaa paljon mahdollisuuksia oman osaamisen ja näkökulman laajentamiseen, verkostoitumiseen ja tehtäväkiertoon. 

Etsimme nyt porukkaamme 

KEHITYSINSINÖÖRIÄ/DRONE-OSAAJAA RAIDE-JOKERIIN 

Kehitysinsinöörinä pääset seuraamaan koko hankkeen etenemistä todelliselta näköalapaikalta, sillä tärkeä osa tehtävääsi on kuvata Drone-kopterin avulla hankkeen eri lohkojen etenemistä, ja työstää otetut kuvat ja videot tarkempaa tarkastelua varten. Drone-kuvien avulla seurataan mm. työn etenemistä hankkeella, määrien laskentaa, laadun hallintaa sekä liikennejärjestelyitä. Kopterilla kuvattuja videoita hyödynnetään esimerkiksi työmaakokouksissa, suunnittelupalavereissa, liikennejärjestelyiden esittelyssä, ja yhteisen tilannekuvan muodostamisessa hankkeen eri osapuolten välillä. Tehtäviisi kuuluu myös muita laadunhallintaan ja mittaukseen liittyviä töitä. 

Lopullinen tehtävänkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Olisitko sinä joukkueemme uusi pelaaja?

Olet mahdollisesti jo kartuttanut kokemusta Dronen lennätyksestä ja valokuvauksesta niin aiempien työtehtäviesi, tai harrastuksiesi parissa. Myös muu kokemus ilmailuharrastuksen, tai mittauksen ja kartoituksen parista tukee tehtävässä työskentelyä. Hyödynnät digitalisaation tuomia mahdollisuuksia rakennustyömaalla ketterästi, ja kehität toimintaamme. Uudelta työkaveriltamme odotamme ennen kaikkea intoa oppia uutta, ja olla mukana rakentamassa valtakunnallisesti ainutlaatuista hanketta.

Aiempi kokemus ja koulutus rakennusalalta tukevat tehtävässä menestymistä, mutta eivät ole välttämättömiä. Voit olla myös vastavalmistunut, ja innokas kehittämään osaamistasi alalta täysin uudenlaisesta näkökulmasta. Tietomallipohjaisen suunnittelun osaamisen katsomme eduksi.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä hankkeen tuotantopäällikkö Timo Leppäseen, puh. 050 537 9567.

Hae tehtävään 28.4.2019 mennessä ja ja tule kanssamme rakentamaan ainutlaatuista infrahanketta!