Kehitysinsinööri
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa uuden sahan Raumalle. Investoinnin arvo on 200 miljoonaa euroa ja yksikön vuosituotanto on noin 750 000 kuutiota mäntysahatavaraa. Rakennettava saha tulee olemaan teknologialtaan ja tehokkuudeltaan edelläkävijä maailmassa. Rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä ja tuotanto käynnistyy  vuoden 2022 kolmannen neljänneksen aikana.

Haemme Metsä Fibren Rauman sahalle

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Roolisi tulevaisuuden Metsässä

Kehitysinsinöörinä varmistat sahan prosessien virheettömyyttä ja erinomaista tuotelaatua. Kehität prosesseja jatkuvan parantamisen periaatteella yhdessä osastojen kanssa. Teet kehitysyhteistyötä asiakkaiden ja laitetoimittajien kanssa sekä Metsä Fibren ja Metsä Groupin yhteisten kehitysresurssien kanssa. Vastaat sahan toimintajärjestelmästä mukaan lukien ympäristöasiat ja osallistut aktiivisesti myös turvallisuustyöhön. Kehitysinsinöörinä kuulut sahan johtoryhmään ja raportoit sahanjohtajalle. Aloitat roolissasi jo sahan rakentamisen aikana syksyllä 2021 ja olet mukana käynnistämässä sahan tuotantoa yhdessä muiden Metsän osaajien sekä kumppaneiden kanssa.

Miten onnistut tehtävässä?

Menestyäksesi työssäsi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva tekninen tai metsäalan koulutus. Kokemus mekaanisesta metsäteollisuudesta tai uudesta teknologiasta katsotaan eduksesi. Arvostamme kehittävää ja kannustavaa joukkuepeliasennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, osaat innostaa ja sitouttaa muita. Sinulla on ehkä jo hyvä käsitys sahatavaran laadusta ja siihen vaikuttavista asioista. Olet sisäistänyt vahvasti jatkuvan parantamisen periaatteet. Sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle suorittamiselle.

Miksi Metsä?

Metsä Fibre johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän maailman moderneimmalla sahalla, jossa sinun on mahdollista edelleen kehittää itseäsi sekä osaamistasi yhdessä muiden ammattilaisten kanssa.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa sahanjohtaja Maija Perävainio, puh. 040 510 3304. Maijan tavoitat parhaiten ke 2.6. klo 12-15, ke 9.6. klo 13-16 ja pe 18.6. klo 12-15.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki tiistaihin 22.6.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot