(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
Loimua

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Haemme Loimualle, Vanajan voimalaitokselle Hämeenlinnaan

Kehitysinsinööriä

Tehtäviisi kuuluu tuotantolaitosten ja kaukolämpöverkkojen suorituskyvyn analysointi, optimointi ja kehittäminen.  Lisäksi olet mukana erilaisissa projekteissa sekä kehityshankkeissa joko tiimin jäsenenä tai projektipäällikkönä.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus, esim. amk-insinööri/DI ja useamman vuoden työkokemus. Odotamme sinulta käytännön kokemusta monipuolisesta prosessidatan käsittelystä ja sen hyödyntämisestä. Katsomme eduksesi myös tuotantolaitosten automaatiojärjestelmien ohjelmointiosaamisen ja erilaisten voimalaitosympäristöön liittyvien tietojärjestelmien, kuten päästövalvontajärjestelmien ja datankeruujärjestelmien, tuntemuksen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa yhteistyötä oman organisaation, muiden osastojen sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet luonteeltasi analyyttinen sekä haluat oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä organisaation kanssa. Sinulla on vastuuntuntoinen ja määrätietoinen asenne työtä kohtaan sekä kykyä hallita useita tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti ja reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitospäällikkö Eki Muranen, puh 040 709 0431,

to 6.8. klo 10.00-13.00 ja to 13.8 klo 13.00-16.00.

 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 19.8.2020 mennessä osoitteeseen rekry@loimua.fi

Merkitse otsikkokenttään hakemasi tehtävä.

Haku alkaa 4. elokuuta 2020 ja päättyy 19. elokuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen