(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
Loimua

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020
Loimua
 Me Loimuassa tarjoamme kokonaisvaltaisia, vastuullisia ja asiantuntevia energiaratkaisuja. Haluamme toimia asiakkaillemme luotettavana lähikumppanina. Toimimme alamme suunnannäyttäjänä ja vastuullisuus on meillä arjen tekoja. Tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaan eduksi. Tuotamme kaukolämpöä ja sähköä sekä myymme ja jakelemme kaukolämpöä ja maakaasua. Toimimme seuraavilla paikkakunnilla: Hämeenlinna, Janakkala, Hattula, Akaa, Heinola, Vilppula, Jyväskylä, Laukaa, Uurainen, Oulainen ja Kärsämäki.Saamme lämmön elämään!

Haemme Loimualle, Vanajan voimalaitokselle

Kehitysinsinööriä

Tehtäviisi kuuluu tuotantolaitosten ja kaukolämpöverkkojen suorituskyvyn analysointi, optimointi ja kehittäminen.  Lisäksi olet mukana erilaisissa projekteissa sekä kehityshankkeissa joko tiimin jäsenenä tai projektipäällikkönä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus, esim. amk-insinööri/DI ja useamman vuoden työkokemus. Odotamme sinulta käytännön kokemusta monipuolisesta prosessidatan käsittelystä ja sen hyödyntämisestä. Katsomme eduksesi myös tuotantolaitosten automaatiojärjestelmien ohjelmointiosaamisen ja erilaisten voimalaitosympäristöön liittyvien tietojärjestelmien, kuten päästövalvontajärjestelmien ja datankeruujärjestelmien, tuntemuksen. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa yhteistyötä oman organisaation, muiden osastojen sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet luonteeltasi analyyttinen sekä haluat oppia uutta ja kehittää toimintaa yhteistyössä organisaation kanssa. Sinulla on vastuuntuntoinen ja määrätietoinen asenne työtä kohtaan sekä kykyä hallita useita tehtäväkokonaisuuksia samanaikaisesti ja reagoida nopeasti muuttuvissa tilanteissa. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitospäällikkö Eki Muranen, puh 040 709 0431 pe 26.6. klo 11.30–15.00 ja pe 3.7. klo 8.00–11.30.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 5.7.2020 mennessä osoitteeseen rekry@loimua.fi
Merkitse otsikkokenttään hakemasi tehtävä.
 


Sijainti: Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna