Kehitysinsinööri
Go On Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

PK Kanavat Oy on vuonna 1988 perustettu savunhallinta- ja ilmanvaihtokanavien valmistamiseen erikoistunut yritys. Toimitilat sijaitsevat Pieksämäellä, josta on hyvät yhteydet eri puolille Suomea.

Haemme asiakkaallemme PK Kanavat Oy:lle Kehitysinsinööriä Pieksämäelle.

Hakijalta odotamme LVI-insinöörin tai muuta vastaavaa teknistä koulutusta ja työkokemusta alalta tai muusta kehitystyöstä. Toivomme hakijalta Lean-ajattelun tuntemusta, laatusertifikaattien ymmärrystä tai kokemusta sertifikaattien parissa työskentelystä. Eduksi katsotaan hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Työ on IV-alan kehittämistyötä, jossa tarvitaan sosiaalisia taitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Työhön kuuluu pilottituotteen suunnittelua, tuotteistamista, tuotantoprosessien uudistamista ja kehittämistä. Lisäksi tehtävä pitää sisällään jakelukanavien kartoitusta ja suunnittelua, palveluprosessin suunnittelua, asiakastarpeiden kartoitusta sekä henkilöstön perehdyttämisen suunnittelua uusien tuotteiden ja palvelujen toteuttamiseen.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti Pieksämäellä. Osan työstä pystyy tekemään etätyönä. Tarvittaessa tehtävään valittavalle henkilölle järjestyy asunto Pieksämäeltä.

Työ alkaa kesäkuussa ja määräaikainen työsopimus tehdään vuoden 2020 loppuun. Tehtävään valittavalla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen määräajan jälkeen.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362450
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki