(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme nyt oma-aloitteista ja aktiivista

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen Metsä Woodin Operational Excellence -teamiin.

Ensisijaisesti toimipaikkasi sijaitsee Suolahdessa, mutta myös muut Metsä Woodin tehdaspaikkakunnat Suomessa (Äänekoski Punkaharju, Lohja) ovat mahdollisia. Vuorotteluvapaan sijaisuus alkaa helmikuussa ja kestää syyskuun loppuun.

Millainen työ sinua odottaa?

Kehitysinsinöörinä tuet Metsä Woodin tehtaita kehitysprojekteissa, tuotannon ongelmien ratkaisussa sekä tuotannon ja tuotantoa tukevien järjestelmien kehittämisessä.

Käytännössä osallistut tuotannon kehitysprojekteihin, jotka voivat olla esim. pieninvestointien tukemista, toiminnan ja/tai tekniikan kehittämistä laitteen käyntiasteen parantamiseksi, ideointia laadun tai läpimenon kehittämiseksi, tuotantoa tukevien digitaalisten järjestelmien kehitystä yhdessä tuotannon johdon kanssa jne.

Olet myös osaltasi mukana ottamassa käyttöön Metsä Groupin yhtenäistettyjä liiketoimintaprosesseja.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen korkeakoulututkinto (AMK tai yliopistotutkinto) ja työkokemusta teollisuudesta. Kokemus esimiestyöstä ja/tai lean-työkalujen käytöstä on etu tehtävän suorittamisessa.

Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja ulospäinsuuntautunut yhteistyötaitoinen tekijä.

Sinulla on valmiudet haastaa olemassa olevia toimintatapoja ja tuottaa kehitysideoita toiminnan parantamiseksi.

Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista ja matkustusvalmiutta Suomessa.


Miksi Metsä?

Kestävä kehitys, digitaalisuus ja uusiutuvien materiaalien kasvava kysyntä ovat mullistaneet metsäalan. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Puutuoteteollisuus on vientivetoista ja kasvavaa liiketoimintaa. Metsä Woodin ammattilaiset vastaavat työllään globaaliin kysyntään, kun eri aloilla kaivataan kestävämpiä ratkaisuja. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tuotannon erinomaisuudesta vastaavalle johtaja

Kalle-Pekka Leppäselle (p. 0400 811592 tai kalle-pekka.leppanen@metsagroup.com)

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 5.1.2020 saakka.