(Poistunut julkaisusta)

KEHITYSINSINÖÖRI
Senson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Kehitysinsinöörinä tehtävänäsi on parantaa tuotannon tehokkuutta ja tuottavuutta yhteistyössä yrityksen johdon, tuotannon ja tuotekehityksen kanssa. Suunnittelet ja hoidat kone- ja laitekantaan liittyviä investointeja ja laitekannan uusintaa.

Työssäsi pääset vahvasti vaikuttamaan Sensonin tulevaisuuden työskentelytapoihin, tavoitteenasi on parantaa toimitusketjua tehtaan sisällä joustavaksi, tehokkaaksi ja toimivaksi. Olet osa dynaamista tuotantotiimiä ja raportoit tuotantopäällikölle. Vastaat prosessiteollisuudessa kone- ja laitekannan ylläpidosta yhdessä kunnossapidon kanssa ja teet tiiviissä yhteistyössä laitetoimittajien kanssa. Lomien aikana voit myös toimia tuotannon esimiehenä.

Menestyäksesi tehtävässä omaat tehtävään soveltuvan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutuksen. Panimoteollisuuteen, elintarviketeollisuuteen tai mikrobiologia-alaan liittyvä aikaisempi kokemus sekä esimiestaidot ovat sinulle eduksi. Sinulla on kykyä kehittää prosesseja ja kasvattaa tuotannon tehokuutta. Toimit itseohjautuvasti ja teet hyvää yhteistyötä asiakkaiden ja yhteystyökumppaneiden kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää englanninkielen osaamista, MS Officen ja ERP-järjestelmän tuntemusta.

Olet persoonana aktiivinen ja aikaansaava ja sinulla on kehittyneet yhteistyötaidot. Vahvuuksiasi ovat asiakaslähtöinen asenne sekä innovatiivinen ja luova ote tuotannon toimitusketjun kehittämiseen. Olet utelias ja pidät itsesi ajan tasalla teknologioiden kehittymisessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän alalla tunnettujen ja trendikkäiden tuotteiden parissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää vanhaa ja rakentaa uutta.  Työnantajaksi saat kansainvälisen yrityksen, joka on osa vakavaraista konsernia.  Panostamme osaamisesi kehittämiseen ja tarjoamme edellytykset menestykselle sekä muun organisaation tuen ja mukavat työkaverit.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 10.11.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Talente Consulting Oy:n rekrytointikonsultti Eila Karhu, 044 773 0435, eila.karhu@talente.fi.