(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme kehitysinsinööriä Plywoodin Kalson viilutehtaallemme Kouvolaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja pääasiassa rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuuteen sekä UPM Grada® lämpömuovattavaa puulevyä huonekaluihin ja valmistavaan teollisuuteen. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli noin 480 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja sen palveluksessa on noin 2 400 henkilöä, joista 1 500 Suomessa. Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Jyväskylässä, Joensuussa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi, www.upmgrada.com

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

Tarjoamme sinulle monipuolisen, haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän johtavassa viilunvalmistusyksikössämme. Tulet työskentelemään osana innostunutta ja sitoutunutta, noin 120 henkilön työyhteisöä Kouvolan Vuohijärvellä. Tervetuloa! -Mikko Miettinen, tehtaanjohtaja

Mitä teet

Kehitysinsinöörinä koordinoit tehtaan kehitystoimintaa, johon kuuluu muun muassa toimintatapojen ja menetelmien kehittämnen sekä vastuu laadunvalvontaosastosta. Lisäksi sinulla on aktiivinen rooli myynnin tukena asiakasrajapinnassa.

  • Kehität yksikön toimintaa tehtaanjohtajan ja Plywoodin laatupäällikön kanssa sovittujen linjausten mukaisesti (toimintatavat, johtaminen, laatu, johtamisjärjestelmän hyödyntäminen)
  • Huomioit yksikön ja yhtiön työturvallisuustavoitteet ja edistät niiden toteutumista. Lisäksi kehität työturvallisuutta yhdessä HSE-päällikön kanssa
  • Toimit laadunvalvontatiimin esimiehenä

Kuka olet

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja 3-5 vuoden työkokemusta. Osaat työskennellä itsenäisesti ja viedä läpi erilaisia kehityshankkeita.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja

Tiedusteluihin vastaa tehtaanjohtaja Mikko Miettinen puh. 0407639424.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 20.10.2019 mennessä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.