Kehitysinsinööri
nLIGHT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Mahdollistaaksemme uusien tuotteiden kehittämisen, paremman tuottavuuden sekä tuotantokapasiteetin, haemme tuote- ja prosessikehitysryhmään

Kehitysinsinööriä

Vastuualueet

 Yhdessä tiimisi kanssa työskentelet tuotekehityksen ja prosessien parantamisen parissa. Vastaat projektiluontoisesti kehittämisestä, ohjeistamisesta, seurannasta ja ongelmatapausten selvittämisestä. Raportoit tuloksista sekä Lohjan sisäisesti että sisäisille asiakkaille nLIGHTin konsernissa. Vastaat esimerkiksi yksittäisten prosessikehitysprojektien suunnittelusta ja etenemisestä tai uuden tuotteen kehitysprojekteista. Kehittäessäsi tuotannon prosesseja teet töitä vastaavan prosessi-insinöörin kanssa. Olet osa Research, Development and Engineering-ryhmää, jonka koko on 8 henkeä.

Työskentelet pääosin sisäisten sidosryhmien kanssa, joten matkustamista ei tehtävässä juuri ole. Tuotekehitysprojekteissa sisäisen asiakkaan kanssa lyhyet ulkomaanmatkat eri toimipisteissä (Oregon tai Washington U.S., Shanghai Kiina) ovat mahdollisia.

Tiivistettynä tehtävän ajankäyttö prosentteina

  • Kuidun tuotekehitykseen liittyvä työ  40 %
  • Prosessikehitykseen liittyvä työ           30 %
  • Muu yhteistyö sidosryhmien kanssa   30 %

Vaadittu aiempi kokemus ja osaaminen

Sinulla on tekninen tutkinto (esimerkiksi M.Sc., D.Sc., PhD) sekä kokemusta fyysisesti valmistettavan tuotteen, prosessien, tai mittausjärjestelmien kehittämisestä. Hyödyllisiä osaamisalueita ovat esimerkiksi SPC, Six Sigma, DOE, 8D sekä projektinhallinta.

Rooli on organisaatiossamme uusi ja se edellyttää kykyä nopeaan kehitystyöhön sekä itsenäistä ja määrätietoista työskentelyotetta. Olet sosiaalinen, kykenet tuomaan näkemyksesi selkeästi esille ja teet rohkeasti päätöksiä.

Miksi sinun kannattaa hakea tähän tehtävään?

nLIGHT on kovassa kannattavassa kasvussa oleva yritys, jolla on tarjota haastavia työtehtäviä monipuolisille osaajille. Ja tietysti myös urakehitysmahdollisuuksia kasvavan yrityksen sisällä. Kehitysinsinöörin tehtävänkuva on monipuolinen ja vastuullinen, joten on tärkeää, että kykenet ohjaamaan omaa työtäsi itsenäisesti, osaat priorisoida ja työskentelet suunnitelmallisesti.

nLIGHT tukee vahvasti myös oman osaamisen kehittämistä ja kouluttautumista työtehtävissä vaadittavan osaamisen kehittämiseksi.

Työsuhde-edut ja palkkaus bonusmalleineen ovat myös kilpailukykyisiä.

Organisaatiossa on keskusteleva, prosessi- ja tehtäväorientoitunut kulttuuri. Yksilöitä kunnioitetaan ja apua annetaan kollegoille. Osaavien ihmisten taitoja käytetään laajasti hyväksi organisaatiorajojen yli.

Kokeneiden kollegoiden lisäksi saat joustavat työajat ja etäpäivämahdollisuudet käyttöösi.

Mikäli uudet haasteet maistuisivat tässä vaiheessa uraa, niin laita meille CV ja hakemuksesi tulemaan. Hakemuksessa voisit myös mainita, että miksi haluaisit meille töihin ja mikä työn tekemisessä sinua motivoi?

Lisätietoja hausta:

Lisätietoja tehtävästä antaa nLIGHT Oy:n puolesta Joona Koponen (puhelin 0408485032)  seuraavina ajankohtina:
to 15.8. klo 13-15 ja to 22.8. klo 13-15

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Personnel Groupin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, 050 367 0862

Jätäthän hakemuksesi Personnel.fi sivuilla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 1.9.2019. – EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287828
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lohja