(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen kahta kehitysinsinööriä (yksi mekaaniseen kunnossapitoon ja yksi automaatiokunnossapitoon) UPM:n Jämsänkosken tehtaalle. Määräaikaisuuden kesto on noin kolme vuotta alkaen 2.9.2019. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

UPM Specialty Papers valmistaa hienopapereita Aasian markkinoille sekä tarra- ja pakkauspapereita maailmanlaajuisille markkinoille. Sen asiakkaita ovat vähittäismyyjät, painotalot, kustantajat, jakelijat ja paperin jalostajat. UPM Specialty Papers on kestävän kehityksen edelläkävijä ja sen suorituskykyiset tuotteet valmistetaan Kiinassa ja Suomessa. UPM Specialty Papers työllistää noin 2000 ihmistä Kiinassa, Suomessa, Japanissa, Koreassa, Singaporessa ja Australiassa. Sen pääkonttori sijaitsee Shanghaissa. www.upmspecialtypapers.com

Mitä teet

Kehitysinsinöörinä tehtäviisi kuuluu Jämsänkosken UPM Specialty Papers Oy:n kahden paperikoneen ja massan valmistuslinjan luotettavuuden sekä elinkaarenhallinnan parantaminen yhteistyössä tuotannon- ja kunnossapidon henkilöstön kanssa. Päätehtävänäsi on Reliability Centered Maintenance -projektin tuloksekas läpivienti tehtaalla. Projektin tavoitteena on parantaa kunnossapidon tehokkuutta. Työ on päivätyötä.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (AMK tai vastaava)
  • Toimit oma-aloitteisesti ja olet yhteistyökykyinen
  • Sinulla on kokemusta prosessiteollisuuden laitteista ja niiden kunnossapidosta
  • Eri ohjelmistojen (SAP ja Office-ohjelmat) parissa työskenteleminen on sinulle luontaista

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Tarjoamme monipuolisen mahdollisuuden toimia kansainvälisen metsäyhtiön kehitystehtävässä ja mahdollistamme ammatillisen kehittymisen kunnossapidon asiantuntijana. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antavat:

  • mekaanisen kunnossapidon kehitysinsinööri: kunnossapitoinsinööri Ville Helminen, puh. +358405655178 ajalla 17.6. – 5.7.2019.
  • automaatiokunnossapidon kehitysinsinööri: kunnossapitoinsinööri Niko Peltola, puh. +358400560518 ajalla 10.6. – 5.7.2019.

Hae tehtävään viimeistään 31.07.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä otathan yhteyttä HR-palvelukeskukseen, puh. 0204146600 tai contacthr@upm.com.

UPM on tupakoimaton työpaikka.