(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
Arme Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
Arme Oy
Arme on johtava suomalainen palvelu- ja urakointiyhtiö, joka tarjoaa teollisuudelle eristys- ja telinepalveluita niin koti-kuin ulkomaisillakin markkinoilla. Konserni työllistää noin 400 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja muut toimipisteet Kulloossa, Naantalissa ja Kouvolassa. Lisäksi konserniin kuuluu tytäryhtiö HL Eriste Oy Tampereella.
Toimenkuva
Haemme kehitysinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Arme Oy:lle. Työtehtävät painottuvat kehitystyön lisäksi laskentaan. Kehitystehtävissä vastaat ohjelmistoympäristön kehityksestä, ylläpidosta ja käytöstä. Ymmärrät tietokannoista ja sinulla on todellinen halu viedä asioita aina seuraavalle tasolle.
Laskentatehtävissä ymmärrät projektitoiminnan rakenteita ja olet vahvana apuna niin myynti-, kuin toimitusprosesseissamme. Sinulla on vahva Excel-osaaminen ja pystyt hyödyntämään esim. 3D malleja laskentasi apuna.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijalta tiimipelaajan asennetta, mutta kuitenkin itsenäistä työotetta. Työtehtävät vaativat tarkkaa ja huolellista työskentelytaitoa. Työ on ajoittain hektistä, joten priorisointitaidoista on etua.
Koulutus ja työkokemus
Hakijalta toivomme teknisen alan koulutusta, sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja investointitöistä. Suomen ja englanninkielen suullinen, sekä kirjallinen osaaminen on edellytys työssä onnistumiseen.
Muut tiedot
Arme Oy tarjoaa mielenkiintoisen, vaihtelevan ja haastavan työn rennossa ja kannustavassa työyhteisössä. Yritys tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamista, sekä yrityksen toimintamalleja. Kehitysinsinöörin on mahdollista osallistua myös kansainvälisiin projekteihin.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Malmberg, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.04.2019 mennessä.