(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
ANDRITZ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

ANDRITZ Oy hakee yhteistyökykyistä ja vastuuntuntoista ammattilaista soodakattiloiden kehitystehtäviin. Päätehtävänäsi on kehittää soodakattilan ja siihen liittyvien prosessilaitteiden mitoitusta sekä määritellä mitoitusohjelmistoihin tarvittavia muutoksia. Mitoitussääntöjen uudistamisen yhteydessä tehtäviäsi ovat prosessissuunnittelun manuaalien ja perusdokumenttien päivittäminen. Lisäksi opastat myyntiä ja operatiivista projektisuunnittelua mitoitus- ja prosessisuunnitteluohjeiden soveltamisessa.

Hakijalta edellytämme:

  • Diplomi-insinöörin tai insinöörin (AMK) tutkintoa esimerkiksi energia-, prosessi- tai kemiantekniikasta.
  • Kokemusta prosessilaitteiden käytännön mitoittamisesta sekä kykyä ja halua perehtyä soodakattilan mitoituksen ja prosessien haasteisiin. Kokemus sellutehtaan prosesseista tai operoinnista on eduksi.
  • Kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia.
  • Tavoitteellista työskentelyotetta ja tiimitaitoja.
  • Englannin hyvää suullista ja kirjallista osaamista; muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle
haasteellisen ja itsenäisen työn vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä, mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kehittyä soodakattilan huippuasiantuntijaksi osaavien asiantuntijoiden tuella sekä kasvaa organisaatiossa tulevaisuuden haasteita varten.

Tehtävän toimipaikka on yhtiömme Varkauden, Kotkan tai Helsingin toimipaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 5.3.2019 klo 13–16 ja pe 8.3.2019 klo 13–16 posessikehityspäällikkö Lauri Pakarinen, p. 040 860 5064.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään osoitteessa andritz.com/careers viimeistään 17.3.2019 mennessä.