(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

SRV:n Rakentamisen liiketoimintaan Espooseen haetaan monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin   

Kehitysinsinööriä

Vastaat rakennusprojektien toimintajärjestelmän mukaisten prosessien kehittämisestä ja laadunhallinnasta digitaalisessa ympäristössä. Autat ja opastat projekti- ja työmaahenkilöstöä heidän päivittäisissä tietojärjestelmien käyttötilanteissa. Vastaat myös yhteistoiminnallisten työskentelytapojen jalkauttamisesta ja kehittämisestä esim. tarjoustoiminnassa, suunnittelunohjauksessa sekä sisäisessä työskentelyssä. Toivomme, että olet kiinnostunut ohjaamaan erilaisia opinnäytetöitä.

Olet toiminnan kehityksen tiimissä ja raportoit kehitysjohtajalle. Sinulla on sopivaa kokemusta ja ennen kaikkea kiinnostusta prosessien, toimintajärjestelmän ja uudenlaisten työskentelytapojen laaja-alaiseen kehittämiseen. Teet tiivistä yhteistyötä esimiesten, SRV:n turvatiimin ja henkilöstön kehityksen kanssa, mutta ison talon kaikkien ammattilaisten osaaminen on käytettävissäsi.

Onnistut tehtävässä, kun olet aktiivinen, ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja taito tarttua tärkeisiin asioihin. Pystyt työskentelemään tehokkaasti annettujen aikarajojen puitteissa ja tartut aktiivisesti avoimiin ja ratkaisua kaipaaviin asioihin. Oman toimintasi kautta autat muita onnistumaan alan parhaan asiakaskokemuksen ja kannattavuuden luomisessa.

Edellytämme Microsoft Office –ohjelmiston, erityisesti Excelin, monipuolista käyttötaitoa. Hyödynnät tehokkaasti työskentelyssä tarvittavia erilaisia tietojärjestelmiä ja pystyt niitä myös käyttämään. Congridin ja Profion (V10) käyttökokemus on etusi.

Sinulla on DI:n tai AMK-insinöörin tutkinto mieluiten rakennusalan parista tai muu vastaava koulutus. Pystyt tarvittaessa työskentelemään myös englannin kielellä. Voit olla työelämän kokeneempi konkari tai tuoreempi osaaja. Pääasia on kuitenkin oikea asenne ja jatkuva pyrkimys kehittää sekä omaa että tiimin ja SRV:n toimintaa. Toimenkuvaa voidaan muokata kokemuksesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet mukavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Tarjoamme merkittävät henkilöstöedut.

Kysy lisätietoja kehitysjohtaja Antti Aaltoselta, puh. 040 514 3626, sähköposti etunimi.sukunimi@srv.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 17.3.2019 mennessä osoitteeseen rekry@srv.fi. Merkitse otsikkoon hakemasi tehtävä.