(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
Orkla Food Confectionery & Snacks Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019


Haemme Orkla Suomen Vaajakosken tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen kehitysinsinööriä hoitamaan ja vastaamaan Vaajakosken tuotannon kehityksestä ja toiminnan jatkuvasta parantamisesta

Työskentely alkaa noin vuoden mittaisella ajanjaksolla, jolloin työskentelet tuotannon työnjohtajan tehtävissä. Vastuullesi tällöin kuuluu sekä tiimin henkilöstövastuu että päivittäisen työn sujuvuudesta vastaaminen, tuotannonsuunnittelu ja työturvallisuus. Osallistut myös tuotannon toiminnan kehittämiseen jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.

Kehitysinsinöörin vastuut ja tehtävät alkavat työnjohtaja-jakson jälkeen. Tällöin vastuullesi siirtyy Vaajakosken tehtaan tuotannon toiminnan laaja-alainen kehitys. Pääpaino on teknisessä ongelmanratkaisuissa ja toiminnan kehittämisessä mm. LEAN-työkaluja apuna käyttäen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, (korkeakoulu tai AMK), hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja -myös englanninkielellä, itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä kykyä viedä suunnitelmia osaksi käytännön toimintaan. Arvostamme kokemusta kehitystehtävistä ja elintarviketeollisuudesta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän tehdastoiminnan kehittämisessä. Tukenasi toimii ammattitaitoinen ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa kansainvälisen konsernin palkitsemis-, koulutus- ja etenemismahdollisuudet. Työpaikka sijaitsee Orkla Suomen Vaajakosken tehtaalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaajakosken tehtaan tehdaspäällikkö Harri Paatiala, puh. 050 568 6108. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 24.3.2019 mennessä.