(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt kehitysinsinööriä UPM Rauman paperitehtaan energia-/vesi toimintoon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​in pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Rauman tehtaalla valmistetaan aikakauslehtipapereita kolmella paperikoneella. Tehdas työllistää noin 540 eri alojen ammattilaista.

Energia-/vesitoimintoon kuuluu Rauman Biovoima Oy:n voimalaitos sekä kemiallisesti puhdistetun veden puhdistus sekä biologinen jäteveden käsittelylaitos.

Mitä teet

Kehitysinsinöörinä osallistut alueen automaation, prosessien ja raportoinnin kehittämiseen. Olet mukana kehityshankkeissa esiselvityksistä toteutukseen.

Toimit energianhallintajärjestelmän (EMS) pääkäyttäjänä (SPOC) koko Rauman tehtaalla.

Kuka olet

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi automaatio-, prosessi-, energia- tai kemian tekniikassa. Sinulla on osaamisesta energia tai voimalaitosalan alalta. Automaatiotekniikan tuntemus sekä kokemus tuotannon kehitystehtävistä ja investointiprojekteista auttaa tehtävässä menestymistä.

Olet oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot. Kykenet avoimeen ja yhteistyökykyiseen vuorovaikutukseen eri sidosryhmien välillä ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanninkielellä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa energiapäällikkö Timo Pitkänen, timo.pitkanen@upm.com tai puh. +358204143611.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 14.10.2018 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.