(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt kehitysinsinööriä UPM Pietarsaaren sellutehtaalle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

UPM:n Selluliiketoiminta työllistää maailmanlaajuisesti 1 500 henkilöä. Neljä modernia tehdastamme Suomessa ja Uruguayssa tuottavat korkealaatuista havupuu-, koivu- ja eukalyptussellua. Asiakkaamme eri puolilla maailmaa valmistavat sellustamme muun muassa pehmo- ja erikoispapereita, pakkauskartonkia sekä kirjoitus- ja painopapereita. Selluliiketoiminta on osa UPM Biorefining -liiketoiminta-aluetta. Lisää meistä osoitteesta www.upmpulp.com

Terveiset tulevalta kollegaltasi

”Haemme Pietarsaaren sellutehtaalle energistä kehitysinsinööriä työtehtäviin, joilla on todellista merkitystä. Kehitysinsinöörinä saat olla mukana kehittämässä sellutuotantoa laajalla aluealla. Meillä on osaavat ja mukavat työkaverit sekä hyvä työilmapiiri. Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Tule mukaan osaksi tulevaisuuden biotaloutta!” -Andreas 

Mitä teet

Etsimme vastavalmistunutta alan opiskelijaa, joka on johtamistaitoinen ja sitoutunut kehittymään työssään, ja jolla on ennen kaikkea innovatiivinen ja positiivinen asenne. Tehtävät määräytyvät henkilön koulutuksen ja kokemuksen mukaan.

Kuka olet

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kone-, prosessi-, energia- tai kemian tekniikassa. Lisäksi osaamisestasi alan töissä on jo kertynyt näyttöä. Etsimällämme henkilöllä on erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja halu ottaa vastuu organisaatiostasi. Toimimme kansainvälisessä liiketoiminnassa ja kaksikielisessä työyhteisössä, joten edellytämme sinulta vahvaa englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tero Virkkala, +358405852424.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 07.10.2018 mennessä.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.