(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haemme SSAB Europen Raahen toimipaikalle Terästuotannon prosessikehitykseen

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

määräaikaiseen vanhempainvapaasijaisuuteen ajalle 1.10.2018 - 31.10.2019.

Tässä tehtävässä saat hienon mahdollisuuden työskennellä teräksen valmistuksen kiehtovassa maailmassa sekä osallistumaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin kehitysprojekteihin.

Tulet olemaan osa mukavaa prosessikehittäjien tiimiä, jossa sinun asiantuntemusalueenasi on teräksen sulkeumapuhtaus ja lämpötilanhallinta.  Oman teknisen osaamisalueesi myötä pääset osallistumaan meneillään oleviin terästuotannon vakauttamiseen liittyviin kehitysprojekteihin. 

Työtehtävä edellyttää diplomi-insinöörin tutkintoa prosessitekniikan, prosessimetallurgian tai materiaalitekniikan opintosuunnalta. Terästuotannon tuntemus ja aikaisempi työskentely sulan teräksen valmistuksen parissa ei ole välttämätöntä mutta katsotaan eduksi.  Työtehtävissäsi tulet tarvitsemaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, sekä suullisesti että kirjallisesti.

Toivomme sinun olevan aktiivinen ja oma-aloitteinen, hyvät yhteistyötaidot omaava tiimipelaaja. Tämän lisäksi sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vahva halu kehittää ja kehittyä teräksen valmistusprosessin ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen työnkuvan vahvempien, kevyempien ja kestävämpien teräsratkaisuiden parissa menestyvässä ja kansainvälisessä yhtiössä!

Lisätietoja tehtävästä antaa prosessikehityspäällikkö Agne Bogdanoff, puh. 040 5490306.

Jätäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta viimeistään 18.9.2018.