(Poistunut julkaisusta)

Kehitysinsinööri
Kaukora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Kaukora Oy
Kaukora Oy LVS-alan laitevalmistaja sekä LVI-alan johtavia laitevalmistajia Suomessa. Päätuotteitamme ovat Jäspi-käyttöveden lämmittimet, keskuslämmityskattilat, lämmönsiirtimet ja lämpötekniset erikoistuotteet sekä JÄMÄ-lämpöpumput. Jäspi ja Jämä -tuotemerkeillä on valmistettu yli 60 vuoden aikana lähemmäs 2 miljoonaa lämmityslaitetta, jotka on kehitetty suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin pientaloihin.
Toimenkuva
Kehitysinsinöörin keskeisimpiin työtehtäviin kuuluvat tuottavuuden kehitys, työntutkimukset ja tuotantoprosessien laadunkehittäminen. Suunnittelet ja toteutat tuottavuushankkeita, projekteja sekä investointeja tiiviissä yhteistyössä muun tuotanto-organisaation kanssa. Valmistuksen kehittämistä käsittävien tutkimusten laadinta työntutkimukseen pohjautuen sekä työntekijöiden kouluttaminenja opastaminen uusia menetelmiä käyttöönottaessa. Tuotanto-organisaation lisäksi teet yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
Odotamme sinulta
Haetulla henkilöllä on kokemusta teollisuusyrityksen tuotannon tuottavuuden kehityksestä sekä Lean tuotantomenetelmistä. Eduksi katsotaan myös kokemus joutuisuuden määrittelystä työntutkimuksilla. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Olet innostunut toiminnan kehittämisestä sekä työskentelet jämäkällä ja osallistuvalla otteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, aloitteellista työskentelyä, uudistamishalua sekä toimeen tarttuvaa asennetta.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit tästä haastavasta ja monipuolisesta tehtävästä, niin hae paikkaa pikimmiten sivuillamme vmp.fi. Aloitamme haastattelut välittömästi. Muistathan liittää mukaan cv:n sillä emme käsittele hakemuksia jotka ovat tulleet ilman ansioluetteloa.
Kesto
yli 12kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.08.2018 mennessä.